Es presenta a Catalunya el nou Moviment Demòcrata Català

El col·lectiu neix per treballar per a les necessitats del país, i oferir un espai de participació més obert, transparent i transversal. 

 

MDC-1
photo_camera El Cavaller de Vidrà a la comrca d'Osona va ser l'escenari escollit per a l'acte

El passat dissabte 5 d'octubre, el Cavaller de Vidrà a Osona va ser l'escenari de la presentació del nou Moviment Demòcrata Català. Durant l'acte van intervenir en Josep Mª Vila d'Abadal i Josep Anglada, Xavier Farrés i Àlex Serrahima.

"Ens posem en marxa i denunciarem tots els que des de casa van en contra de l'alliberament nacional . Anem a modificar la societat i no a governar-la", va dir Josep Mª Vila d'Abadal.

Durant l'acte es va llegir un manifest i es va explicar els fonaments del moviment, el qual es presenta com una plataforma política però sobretot, independentista i humanista, que pugui donar resposta a un nou espai de participació ciutadana, més obert, transparent i transversal. El moviment pretén liderar un procés de regeneració democràtica que combati la injusta percepció que es té, a dia d’avui de la política.
Els primers responsables del Moviment Demòcrata Català seran Josep Anglada com a President, Àlex Serrahima i Xavier Farrés com a responsables d'organització. Respecte als representants al territori català s'han anomenat a Laura Castel a Tarragona i a les terres de l'Ebre, en Vicenç Ribalta i Josep Moncusí a les terres de Lleida, Àlex Serrahima a Girona i l'Àngels Guitart a les comarques de Barcelona.

Comentaris