INCORPORA UN PIONER RADAR DE PROXIMITAT PER LOCALITZAR USUARIS

Presenten una aplicació de contactes per a mòbils a nivell mundial creada al CEI de les Borges

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques, ha acollit aquest dimecres, 9 de setembre, la presentació del llançament mundial de Shikoba App, una aplicació de contactes basada en la proximitat.

L'equip que ha fet Shikoba al CEI les Borges
photo_camera L'equip que ha fet Shikoba al CEI les Borges

El Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de les Borges Blanques, ha acollit aquest dimecres, 9 de setembre, la presentació del llançament mundial de Shikoba App, una aplicació de contactes basada en la proximitat, que presenta un nou escàner amb el qual es podrà conèixer i contactar als altres usuaris registrats que estiguin a l'abast de la vista, en qualsevol espai a l'aire lliure.

Segons ha explicat el CEO de l’empresa, Ivan Uroz, l’aplicació, creada i desenvolupada al CEI de la capital de les Garrigues per la start-up donlove slu, presenta un revolucionari escàner de proximitat, radar de posició i imatge en 3D, amb un disseny atractiu i una interfície molt funcional, que ofereix una experiència completament nova en comparació amb les aplicacions existents

Així, Uroz ha recalcat que enfocant el mòbil al voltant de l’usuari i amb un sol toc s'obren els perfils dels altres membres de Shikoba detectats en un radi de 100 metres i en realitat augmentada, als que se’ls pot enviar un m’agrada in situ, una sol·licitud de xat o una invitació a un cafè, pel que permet trencar el gel i conèixer aquella persona desitjada, ja sigui a la platja, al bar, al carrer o a la discoteca, entre altres llocs.FormatFactorydiariA4

Ivan Uroz també ha exposat que l’aplicació permet navegar amb el radar de posició i conèixer usuaris del perfil fins a 500 km de la ubicació, en qualsevol lloc del món. Segons el responsable del projecte, una altra de les diferències amb la competència és que tot el servei és gratuït per a enviar 50 m’agrades, fer un contacte de xat i una invitació a cafè al dia, amb opció de modalitat de pagament premium per a enviaments de m’agrades, sol·licituds de xat i  invitacions a cafès il·limitades, al millor preu de mercat. A més, com a promoció de llançament, Shikoba App convida a una setmana de servei Premium a tots els usuaris que es registrin aquests dies. Uroz també ha donat a conèixer que properament, quan ja tinguin un volum suficient d’usuaris, pretenen organitzar festes Shikoba a tot el món, per tal de fomentar els contactes entre les persones inscrites al servei.

D’altra banda, el director general de l’empresa, Ricard Rico, ha explicat que Shikoba App neix de la start-up donlove slu, i el seu fundador i un grup d'amics, s’han plantejat crear una gran empresa amb ànima i esperit social, a més de fomentar el respecte, la igualtat i productivitat en el lloc de treball, mitjançant l'ús d'un sistema de treball horitzontal, en harmonia amb la vida personal. Actualment ja donen feina a 5 persones i tenen 2 becaris en plantilla.

A més, Rico també ha informat que Shikoba invertirà el 20% dels beneficis anuals obtinguts en projectes socials, especialment en la investigació de malalties minoritàries com la Síndrome de Dravet, per trobar el seu cura definitiva. 

L’aplicació està disponible en Català, Castellà i Anglès, i molt aviat ho estarà en vuit idiomes més. Per a més informació es pot visitar www.shikoba-app.com, contactar a [email protected] o descarregar Shikoba App per a Android a Google Play Store, i pròximament també estarà disponible en versions IOS i PC.

Comentaris