La UdL acull el cap de setmana la primera 'hackathon' de Lleida amb una vuitantena de joves

ordinadors inteior
photo_camera Els 85 inscrits hauran de desenvolupar, per equips i en només 24 hores, un producte informàtic complet

Més d'una vuitantena de joves participaran aquest cap de setmana en la primera hackathon organitzada a la capital del Segrià. Aquest esdeveniment, centrat en el desenvolupament col·laboratiu de software, tindrà lloc a l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL). La HackEPS és una iniciativa de Lleida Developers, un grup de programadors lleidatans que volen fomentar l'àmbit de la informàtica entre els joves, en col·laboració amb l'EPS.

En equips de 3 persones, hauran de desenvolupar en 24 hores un producte informàtic complet proposat per les empreses participants: BonÀrea, Semic, Motec Control, Xtrategics i Just Digital

Els 85 inscrits, organitzats en equips de 3 persones, hauran de desenvolupar en només 24 hores un producte informàtic complet proposat per les empreses participants: BonÀrea, Semic, Motec Control, Xtrategics i Just Digital. Un cop s'hagi esgotat el temps per a la codificació del projecte, presentaran el seu producte davant aquestes firmes, que triaran la millor solució al problema plantejat. La hackaton començarà aquest dissabte a les 08:00h i no acabarà fins l'endemà a les 13:00h.

L'Escola Politècnica també organitza una setmana de la Bioconstrucció

D'altra banda, l'EPS ha programat per a finals d'aquest mes de novembre la primera Setmana de la Bioconstrucció. Organitzada per l'Escola i el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació, s'estructura en tres sessions obertes i gratuïtes que tindran lloc entre el 28 de novembre i l'1 de desembre. Tractaran temes com la construcció amb bales de palla o amb terra. Entre els ponents, destaca l'experta en arquitectura orgànica Petra Jebens-Zirkel. 

comentaris