PROIDECOM obre una botiga de productes de la terra per finançar projectes solidaris

L'Associació PROIDECOM deriva de la Fundació PROIDE, una entitat que treballa en projectes educatius i solidaris en països africans i sud-americans.

Salvador Vives, un dels responsables de l'Associació PROIDECOM.
photo_camera Salvador Vives, un dels responsables de l'Associació PROIDECOM.

L'Associació PROIDECOM neix amb la voluntat de donar suport a les ONG's que treballin en programes d'ajuda humanitària o de desenvolupament en països africans o sud-americans. El col·lectiu, que procedeix de la Fundació PROIDE, vol aprofitar la seva experiència en programes de cooperació internacional, per tal de donar suport a altres entitats del territori. En aquest sentit posa a disposició de les ONG's que ho puguin necessitar, instal·lacions, maquinària i voluntariat per organitzar els enviaments dels seus contenidors.

Al marge, d'aquest nou projecte, la nova entitat, amb seu al Poal, ha dut a terme una iniciativa que vol ser font de finançament per les seves activitats. Es tracta d'una botiga que comercialitzarà productes de proximitat, formatges i mel, entre altres; així com caves, vins... i artesania.

PROIDECOM presentarà el seu projecte, aquest dissabte 24 de maig a partir de les 12 del migdia, en una jornada de portes obertes, i a partir de les sis de la tarda, es durà a terme l'acte inaugural de la botiga, que es troba al carrer Linyola s/n. del Poal.

PROIDECON també participa en trobades i fires, conferències i actes solidaris, de les necessitats per debatre i establir aliances que permetin atendre les necessitats dels països del Tercer Món.

comentaris