09.05.2021 |
Territoris.cat

Una quarantena d’activitats i més de 1.200 persones, a les Jornades Saludables de les Borges

L’Ajuntament de les Borges ha donat a conèixer el balanç de les Jornades Saludables de la capital de les Garrigues, que han acollit una quarantena d’activitats, en les que han participat més de 1.200 persones.

Xerrada el poder de la ment sobre la nostra salut (10-04-2015)
Xerrada el poder de la ment sobre la nostra salut.
Una quarantena d’activitats i més de 1.200 persones, a les Jornades Saludables de les Borges

L’Ajuntament de les Borges ha donat a conèixer el balanç de les Jornades Saludables celebrades entres el 10 i el 26 d’abril a la capital de les Garrigues, que han acollit una quarantena d’activitats, en les que han participat més de 1.200 persones.

Durant les jornades s’han realitzat tallers, activitats físiques, conferències sobre Salut Mental, entre altres patologies, exposicions artístiques, presentacions literàries i s’han promocionat hàbits saludables, conjuntament amb entitats i centres de les Garrigues, a més de la resta d’institucions públiques del territori. En aquest sentit, cal destacar la campanya Feu salut, pugeu per les escales amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i el Gran Recapte de Primavera, organitzat pel Banc d’Aliments, en el que s’han recollit 2.546 quilograms de menjar, que seran repartits a parts iguals per Caritas a les Borges i la Creu Roja a la resta de la comarca.

La regidora de Benestar i Salut, Pili Chimenos, s’ha mostrat molt satisfeta per haver aconseguit arribar a tantes persones a través d’unes activitats molt participatives, que han ajudat a conscienciar i donar a conèixer la Salut Mental i diverses possibilitats de practicar hàbits saludables a les Borges.

Tot i haver finalitzat les jornades, activitats com les caminades saludables organitzades pel CAP de les Borges i els tallers de concentració i meditació a càrrec d’Osmus Centre s’allargaran fins al mes de juny.

Una quarantena d’activitats i més de 1.200 persones, a les Jornades Saludables de les Borges
comentaris