Reñé demana a l’Estat que el tram de l’autovia A-14 obert no es converteixi en el “tram de l’oblit”

Reñé denuncia que demostra "la ineficàcia de l'Estat a l'hora de planificar aquestes obres"

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, demana a l'Estat que l’únic tram obert de l’autovia A-14  Lleida-Sopeira no es converteixi "en el tram de l'oblit". El president ha posat de manifest la paradoxa que s’obri un tram d'una autovia molt important per al territori i alhora que els pressupostos del 2012 no contemplin partida suficient per poder-la continuar. El primer tram obert de de l'autovia A-14 és de set quilòmetres entre Rosselló i Almenar i des d'aquest dissabte dia 19 és obert al trànsit.

"S'ha demostrat la ineficàcia de l'Estat a l'hora de planificar aquestes obres. Està tan mal fet com per pensar que per desgràcia pràcticament ningú no l'usarà", ha dit.

D'altra banda, Reñé ha explicat que no li consta que s'estiguessin realitzant carreres il·legals de cotxes en aquest tram abans de la seva obertura, com ha assegurat la subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso. Manso va justificar l'obertura del tram aquest cap de setmana sense avisar els alcaldes dels municipis per on passa l'autovia i sense inauguració oficial indicant que l'obertura tenia com a fi evitar les esmentades carreres il·legals.