S'ensorra una casa a Miralcamp amb els propietaris a l'interior

En el moment dels fets, el propietari i la seva esposa es trobaven en l'interior de la casa, però a la part del darrere, per la qual cosa han sortit il·lesos del sinistre.

La casa que s'ha ensorrat a l'Av. Dr. Garcia Teixidó de Miralcamp.
photo_camera La casa que s'ha ensorrat a l'Av. Dr. Garcia Teixidó de Miralcamp.

Una casa de l'Av Dr., Garcia Teixidó de Miralcamp s'ha ensorrat aquest dimarts al migdia, sense causar ferits, malgrat que el propietari i la seva esposa es trobaven a l'interior. Segons el propietari R.S, en el moment del sinistre s'havien traslladat a la part del darrere de l'habitatge, ja que feia dies que sentien sorolls en una esquerda que s'havia produït en el mur de l'edifici

L'ensorrat s'ha produït en la part central de l'edifici de dues plantes, quedant en peu tan sols la façana. Fins al lloc s'hi han traslladat vuit dotacions de Bombers, que han dut a terme les tasques de desenrunar la part davantera de l'edifici, que es troba en la carretera del centre del municipi, així mateix han evacuat al matrimoni a través del balcó, on es trobaven en el moment dels fets.

Encara que tant els Bombers com l'alcalde de Miralcamp Melcior Claramunt, apuntaven que la possible causa del sinistre, podia ser les pluges dels darrers dies, la família i els veïns explicaven que feia dies que se sentien cruixits, per la qual cosa el propietari ja s'havia posat en contacte amb un constructor local perquè en fes una inspecció.

Claramunt, ha explicat que s'ha posat a disposició dels afectats per tot allò que puguin necessitar, els quals plantejaven la possibilitat d'instal·lar-se a casa d'algun familiar, segons l'alcalde. També ha remarcat que els propietaris de la casa ensorrada disposen d'assegurança i que aquesta es podria fer càrrec dels desperfectes i del cost de l'allotjament dels afectats, mentre no puguin tornar a casa seva.

L'alcalde ha afegit que es procedirà a l'enderroc un cop els perits hagin inspeccionat l'edifici, ja que la façana es troba en una avinguda del municipi molt transitada, i podria causar algun accident.

Comentaris