Seat dona un model Leon al centre de formació La Salle de Mollerussa

L'acte de lliurament del vehicle s'ha dut a terme en les instal·lacions del distribuïdor Seat de Golmés i Mollerussa Autonayox, empresa que col·labora amb el centre de Formació Professional mollerussenc.

Alumnes, i responsables de La Salle i d'Autonayox amb el vehicle Seat.
photo_camera Alumnes, i responsables de La Salle i d'Autonayox amb el vehicle Seat.

La factoria Seat de Martorell ha donat un vehicle León SR de 150 cv al centre educatiu La Salle de Mollerussa, un model de darrera tecnologia amb el que els alumnes podran practicar en els sistemes de darrera generació que incorporen aquests vehicles.

L'acte de lliurament del vehicle s'ha dut a terme en les instal·lacions del distribuïdor Seat de Golmés i Mollerussa Autonayox, empresa que col·labora amb el centre de Formació Professional mollerussenc.

El nou vehicle s'utilitzarà en la formació dels alumnes dels cicles formatius d'Electromecànica de Vehicles Automòbils, de grau mitja, i els d'Automoció de grau superior. També treballaran amb aquest vehicle els estudiants del Programa de Formació i Inserció (antic PQPI).

D'aquesta manera, a més, el centre educatiu amplia la flota de vehicles del taller de pràctiques, assolint la xifra de 4 cotxes. El departament de mecànica del centre compta, a més, amb motocicletes, diversos motors i totes les eines i equipaments que les darreres tecnologies demanen.

La relació del centre educatiu amb l’empresa Autonayox, passa perquè els alumnes del cicle formació de grau superior d'Automoció, cada divendres fan classes a la mateixa empresa. Això, amplia els coneixements dels alumnes perquè treballen amb molts més vehicles, veuen la manera de funcionar del dia a dia d’una empresa i els permet aprendre més continguts de forma pràctica, com és el cas de treballar amb una cabina de pintura.

Josep Anton Montanyès, gerent d'Autonayox Golmès i Tàrrega, assegurava que aquesta manera d’aprendre també és beneficiosa per l’empresa perquè permet detectar bons treballadors i incorporar-los a la plantilla amb les garanties que dóna el coneixement previ de la persona.

Comentaris