23.05.2022 |
Territoris.cat

El Finisher Jordi Balaguè extreu la butlleta del sorteig de la panera de Nadal de Territoris.cat

L'atleta del Grup Excursionista Serralada Jordi Balagué ha estat el convidat per extreure la butlleta guanyadora del sorteig de la panera amb productes de la plana i la muntanya.

Jordi Balaguè, Cristina Burgueño i Esther Barta en el sorteig de la panera de Nadal
Jordi Balagué, Cristina Burgueño i Esther Barta en el sorteig de la panera de Nadal
El Finisher Jordi Balaguè extreu la butlleta del sorteig de la panera de Nadal de Territoris.cat

Amb la voluntat de reconèixer la confiança dels lectors dels diaris digitals del Grup Territoris.cat, aquest dimarts s'ha sortejat la panera de Nadal, entre tots els lectors que han deixat el seu desig per al 2015 en els comentaris del facebook del grup digital. 

L'atleta mollerussenc Jordi Balagué, designat com a Finisher de la Copa Catalana d'Ultraresistència de Muntanya 2014 -acompanyat de la directora executiva del grup Esther Barta, i de la comercial de publicitat, Cristina Burgueño- ha estat la persona que ha extret la butlleta guanyadora, entre les 150 persones que hi han participat. La butlleta corresponia a la lectora de la Seu d'Urgell Sílvia Herce, a la qual aprofitem per felicitar.

La guanyadora va desitjar pel 2015: Salut per tothom, la recuperació de la crisi que encara ens envolta a tots i sobretot desitjo que hi trobin la cura contra una de les malalties que ens envolta... el càncer, això és el que més desitjo.

Sorteig de la panera de Nadal del grup Territoris from Plandora SCP on Vimeo.

Aquesta primera cistella de les festes contenia: Oli Verdgroc Verge Extra de la Cooperativa del Camp de Cervià; 1780, del Celler del Castell del Remei; Productes d'El Rebost de Ponent de Castellnou de Seana; Cal Valls de Vilanova de Bellpuig; Formatges Camps; Agredolç de Merlot de vinagres Castell de Gardeny; torrons de Pastisseria Tricas de Mollerussa; fruita del Pla d'Urgell; lot de llibres d'Edicions Salòria; La Reula, lot de productes (Iogurt, Crema de Iogurt, Nata, formatge fresc, Mató, llet); Casa Bernadí (Noves de Segre), assortiments d'embotits;Parapent Organyà, 1 vol amb parapent; Tot Nòrdic, 2 forfets de dia; 1 Salt de caiguda lliure amb Saltamos.esLa Molina, 1 forfets de dia. I en primícia, el joc de taula de VICTUS, de l'editorial DEVIR.

Recordem als nostres lectors que tenim preparada una nova panera amb els mateixos productes, que sortejarem per la diada de Reis, per posar el punt i final a les festes nadalenques. Amb aquesta iniciativa aprofitem per desitjar unes bones festes a tots els nostres lectors i clients, i agrair la seva confiança.

El Finisher Jordi Balaguè extreu la butlleta del sorteig de la panera de Nadal de Territoris.cat
comentaris