29.06.2022 |
Territoris.cat

Sis ferits, un de consideració, en una baralla al carrer Navarra de Mollerussa

Els agressors són quatre veïns de Miralcamp de 18 a 25 anys que van provocar una baralla a l'interior d'un local i en la que es van veure implicats un bon nombre de clients.

El carrer Navarra s'ha quedat una mica més buit sense l'habitual cartellera.
El carrer Navarra en el que es troba el local en el que es van iniciar els fets.
Sis ferits, un de consideració, en una baralla al carrer Navarra de Mollerussa

Una baralla a l'interior d'un local del carrer Navarra de Mollerussa es va saldar amb sis ferits, un de consideració que va resultar ser el propietari de l'establiment. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de cinc de la matinada, quan quatre joves d'entre 18 i 25 anys van començar una baralla a l'interior del local en la que es van veure implicats un bon nombre de clients. En l'aldarull els adversaris van arribar a utilitzar tot el que van tenir al seu abast, i per aquest motiu alguna de les ferides va ser de consideració.

La patrulla de la Policia Local van fer acte de presència al lloc dels fets, quan l'aldarull ja s'havia traslladat al carrer, i al pocs minuts van arribar els Mossos d'Esquadra, i es va poder separar als adversaris de la baralla.

La Policia va tancar el carrer i van demanar la presència dels serveis d'urgències per tal que poguessin atendre a les persones que havien rebut cops, i els sis més greus es van traslladar al CAP de Mollerussa.

Després de fer les primeres cures, escoltats per agents de la policia, es va interrogar a tots els implicats fins a identificar als instigadors de la baralla, que van resultar ser els quatre joves de Miralcamp, als quals es va detenir acusats d'un delicte de lesions, i traslladats a les dependències de Lleida.

Segons la Policia Local de Mollerussa quatre dels sis ferits han presentat denúncia als Mossos d'Esquadra.

Sis ferits, un de consideració, en una baralla al carrer Navarra de Mollerussa
comentaris