Sónar converteix Barcelona en celebració mundial de la música, creativitat i tecnologia

Barcelona es prepara per tornar a ser l'aparador mundial de la música, la creativitat i la tecnologia que porta el segell de Sónar. Un esdeveniment que ha programat cent-quaranta concert en els recintes de Sónar Dia a Montjuïc, i Sónar Nit a Gran Via. Propostes musicals que en aquesta dició es compaginen amb cinc exposicions en diferents espais de la ciutat, i més de dos centenars d'activitats en el Sónar +D, entre conferències, workshops i presentacions de projectes artístics i tecnològics.

Barcelona es prepara per tornar a ser l'aparador mundial de la música, la creativitat i la tecnologia from Plandora SCP on Vimeo.

La música es repartirà aquest any entre 9 escenaris, sobre els quals destaquen Björk,Justice, Soulwax, Nicolas Jaar, DJ Shadow, Moderat, Eric Prydz, De la Soul, Anderson .Paak, Màsters At Work, DAWN, Arca & Jesse Kanda i Thundercat, entre d'altres. El festival és una immensa celebració de la música de ball actual, amb especial accent en les mutacions dels ritmes urbans de tot el planeta, el nou trap espanyol i l'electrònica d'autor. 

Consulta tota la programació en aquest enllaç

Sónar + D, el Congrés de Creativitat i Tecnologia, obre les seves portes un dia abans, el dimecres 14 de juny, en una jornada exclusiva per a professionals

Sónar + D, que enguany comptarà amb més de 5.000 professionals acreditats de 2.100 empreses procedents de 60 països, centra la seva atenció en els nous llenguatges immersius de la realitat virtual i el 360 º, en els reptes de la Intel·ligència Artificial, i s'especialitza en impulsar a startups de les indústries culturals. Consulta la programació.

Consulta tota la programació en aquest enllaç

El festival arrenca el dimecres 14 de juny amb el triplet inaugural de Björk (Dj set exclusiu de 4 hores, conferència a Sónar + D i exposició immersiva al CCCB

Sónar + D, el Congrés de Creativitat i Tecnologia, obre les seves portes un dia abans, el dimecres 14 de juny, en una jornada exclusiva per a professionals centrada en els temes principals d'aquesta edició: les noves narratives de la realitat virtual i la influència de la Intel·ligència Artificial en les arts.

El festival arrenca el dimecres 14 de juny amb el triplet inaugural de Björk (Dj set exclusiu de 4 hores, conferència a Sónar + D i exposició immersiva al CCCB) i tanca el diumenge 18 de juny amb el concert de Stargaze i Nico Muhly interpretant al piano l'obra de David Lang, 'Death Speaks', a l'Auditori.

Comentaris