Sonar ha presentat els horaris dels més de 150 shows que tindran lloc del 16 al 18 de juny

La presentació que es va fer via WhatsApp va durar únicament 24 hores. Al llarg d'aquest dia es van rebre més de 3.000 converses obertes, el que va generar més de 50.000 missatges

maxresdefault
photo_camera El projecte dirigit per Sergio Caballero, codirector de Sónar

Sergio Caballero, codirector de Sónar, ha dirigit Tu coño es mi droga, el nou videoclip del col·lectiu artístic de Barcelona PXXR GVNG. Es tracta d'un treball molt particular filmat en vertical, un format usat per videoartistes de la dècada dels 70 que ha estat adoptat de manera espontània pels usuaris de telèfon intel·ligent més joves, ja que és la manera més natural i intuïtiva de filmar vídeo a aquests dispositius.

El treball és un scroll infinit igual que els canals d'informació de xarxes socials com Instagram i Tumblr, entre d'altres. Pel seu format, el suport ideal per a aquest vídeo és el telèfon mòbil, i el contingut perfecte per distribuir i viralitzar a través de xarxes de missatgeria privada com WhatsApp.

El videoclip, que ha estat possible gràcies a una campanya de crowdfunding, està protagonitzat pels membres de la banda Yung Beef i D. Gomez, al costat de la popular actriu porno Sophie Evans.Sonar horaris

Per altra banda el festival de música, creativitat i tecnologia ha presentat els horaris dels més de 150 shows que tindran lloc del 16 al 18 de juny, en els escenaris de Montjuïc i Fira Gran Via L'Hospitalet, que podeu consultar en aquest enllaç.

El festival també ha presentat el nou web Sónar, amb un disseny totalment renovat que facilita la navegació i millora la visualització en telèfons intel·ligents i pantalles d'alta resolució.

comentaris