La tecnologia en la perruqueria i l'estètica redueix el cost i millora la qualitat

El centre de perruqueria i estètica HARMONY de Mollerussa, ha fet una aposta per la innovació en els equipaments tecnològics, per tal d'apropar els tractaments d'estètica més complexos al públic més divers.  

Estetica Harmoni (60)
photo_camera Instal·lacions del centre d'estètica i perruqueria Harmony de Mollerussa.

Tot i la conjuntura econòmica actual, l'estètica i la perruqueria continuen essent aspectes importants per a la població, la preocupació per tenir una bona imatge personal ha anat creixent, tot i el retraïment del consum. Tenir cura de la imatge s'ha convertit en un aspecte essencial per mantenir una bona carta de presentació.

A Grup Harmony, perruqueria i l'estètica s'adeqüen perfectament a les possibilitats dels seus clients, la voluntat del seu fundador ha estat el fet de saber adaptar-se als temps actuals.

Joan Lluelles ha dissenyat tota una estratègia de negoci en els tractaments més punters d'estètica i estilisme, a preus molt competitius, per a un públic molt exigent en la qualitat però que també valora l'oferta que millor s'ajusta a les seves possibilitats.   

El primer centre del grup es va obrir a Tàrrega, ara fa 4 anys, després seria Igualada, i des de fa uns mesos, el centre ha obert les seves portes al carrer Sant Jordi, 2 de Mollerussa, situat al local de l'antiga escola bressol El Niu. 

El centre compta amb la tecnologia més avançada en tractaments facials i corporals, un equipament que s'amplia anualment, amb l'adquisició de nous equips per als tractaments més innovadors. Així mateix, la formació continuada també és un dels aspectes diferenciadors del Grup Harmony, que compta amb professionals qualificats que apliquen les últimes teràpies i les millors tècniques en estètica, per tal de prevenir l'envelliment o aportar benestar, propostes que gaudeixen d’uns preus molt assequibles.

Amb una oferta unisex, el centre aposta per la qualitat i l'eficàcia en els resultats. En aquesta voluntat, Lluelles explica que la visita a fires del sector, fa que el Grup Harmony estigui en constant evolució i adopti per als seus establiments els tractaments més avançats i els que més bé funcionen.

Els professionals del centre consideren que l'assessorament és imprescindible per tal d'establir una relació de confiança amb els clients, que garanteixi la qualitat del servei i una atenció personalitzada.

Grup Harmony, amb seu a Mollerussa, Tàrrega i Igualada, ofereix tractaments de fotodepilació, diversos tipus de tractaments reductorsantiflacciditat, mesoteràpia, tractaments facials de manteniment o per reduir imperfeccions; massatges corporals i reductorspeeling; embolcalls corporals, algues, etc.; pressoteràpia amb tractaments per combatre la mala circulació; perruqueria, manicura i pedicura. 

Un servei de confiança, que compta amb l'assessorament d'experts professionals i la tecnologia més avançada, per tal d'aconseguir els efectes desitjats en la imatge personal.    

Joan Lluelles no dubta en afirmar que "ara i durant tot l'any, l'oferta irresistible en perruqueria i estètica del Grup Harmony sorprendrà de ben segur". 

Comentaris