Amb la nova app de territoris.cat tindreu accès directe al Pla d'Urgell, Garrigues i Pirineus

Amb la col·laboració de la companyia Reskyt.com, el grup de diaris Territoris.cat posa al vostre abast l'app gratuïta, per tal que tingueu accés als diaris digitals, pladurgellaldia, garriguesaldia i viurealpirineus.

L'app es pot baixar des de Googleplay i App Store.
photo_camera L'app es pot baixar des de Google play i App Store.

El grup de diaris digitals territoris.cat posa al vostre abast una nova eina tecnològica desenvolupada per la companyia Reskyt.com, que permet accedir a totes les edicions, territoris.cat, pladurgellaldia, garriguesaldia i viurealspirineus.

L'app la podeu descarregar gratuïtament en els vostres dispositius mòbils, en versions per Apple i Android, amb la que podreu accedir a tota la informació i serveis dels diaris digitals, sense haver d'utilitzar els navegadors.

Amb aquesta nova eina, Territoris.cat vol facilitar l'accés al dia a dia informatiu de les comarques del seu abast, Pla d'Urgell, Garrigues, Alt Urgell, Cerdanya, Pallars Jussà, Pallar Sobirà, Alta Ribagorça, La Val d'Aran i Andorra. Aviat ampliaren l'abast a les comarques del Solsonès i Segrià.

Amb aquesta nova eina el lector podrà rebre notificacions i interactuar amb la redacció dels diaris amb la voluntat d'atansar encara més els objectius de difusió del dinamisme del territori.

A banda, el grup vol insistir en el fet que el mitjà està obert a la participació, per la qual cosa fa una crida a tots aquells que tinguin coses a dir, a posar-se en contacte amb la redacció per fer arribar notícies o temes dels quals en vulguin fer difusió. També ho poden fer a través dels comentaris de les mateixes notícies publicades o en les xarxes del grup, Facebook i Twitter o Instagram.

comentaris