Territoris.cat lliura la panera de Reis a Sergi Gorgues de Torregrossa

El Sergi gaudirà de 2 forfets de Tot Nòrdic; 1 Salt de caiguda lliure amb Saltamos.es; La Molina, 2 forfets de dia. I en primícia, el joc de taula de VICTUS, de l'editorial DEVIR.

El director Josep A. Pérez lliura la panera de Reis a Sergi Gorgues.
photo_camera El director Josep A. Pérez lliura la panera de Reis a Sergi Gorgues.

El director del grup Territoris.cat Josep Anton Pérez, ha lliurat aquest dilluns, al jove de Torregrossa Sergui Gorgues la panera de Reis. El torregrossí va resultar guanyador en el sorteig entre tots els participants en la promoció de les festes nadalenques.

En ambdues promocions van participar 250 persones que van comentar els seus desitjos per aquest any 2015. La guanyadora de la panera de Nadal va ser la veïna de la Seu d'Urgell Sílvia Herce.

El Sergi s'endu en aquesta panera productes tan diversos com l'Oli Verdgroc Verge Extra de la Cooperativa del Camp de Cervià; 1780, del Celler del Castell del Remei; productes d'El Rebost de Ponent de Castellnou de Seana; productes de Cal Valls de Vilanova de Bellpuig; Formatges Camps; Vinagre de vi de Cava rosé de Vinagres Castell de Gardeny; torró de Pastisseria Tricas de Mollerussa; fruita del Pla d'Urgell; lot de llibres d'Edicions Salòriaembotit de Casa Bernadí (Noves de Segre), 2 forfets de Tot Nòrdic; 1 Salt de caiguda lliure amb Saltamos.esLa Molina, 2 forfets de dia. I en primícia, el joc de taula de VICTUS, de l'editorial DEVIR.

Gràcies a tots els lectors que han demostrat la seva confiança participant en les promocions, i a totes les firmes que han fet possible els premis. Una acció que tenia com a principal objectiu divulgar la varietat i qualitat dels productes del territori.

comentaris