La Diputació de Lleida promociona l'oferta de turisme actiu i de natura al mercat alemany

Imatge de La fortalesa dels Vilars d'Arbeca, en el vídeo de l'Agència Catalana de Turisme.
photo_camera Imatge de La fortalesa dels Vilars d'Arbeca

La Diputació de Lleida, mitjançant el Patronat de Turisme i la marca Pirineus, promociona aquest cap de setmana al mercat alemany el conjunt de l'oferta turística de les comarques de Lleida amb especial incidència amb l'oferta vinculada amb el turisme actiu i de natura en el marc de la fira Fahrrad & Erlebnisse, que se celebra a la ciutat d'Stuttgart. Amb la participació en aquest saló, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida enceta la seva presència a algunes de les principals fires turístiques per aquest any 2018 a Europa i també en el conjunt de l'estat espanyol. El mercat alemany representa el 8,7% del turisme estranger que anualment reben les comarques de Lleida i ocupa el tercer lloc en importància després de França, que ostenta el 43,5% i el Regne Unit amb el 8,90% dels visitants internacionals, segons les dades de 2016. El turisme estranger a les comarques del Pirineu i les Terres de Lleida va representar l'any 2016 el 15,60 per cent del nombre total de turistes.

Imatge de les nevades del cap de setmana a les comarques del Pirineu
Paisatge del Pirineu lleidatà.

El Patronat de Turisme participa a la fira Fahrrad & Erlebnisse dins l'estand de l'Agència Catalana de Turisme amb un mostrador amb la marca Pirineus, on hi ha representades totes les comarques del Pirineu de Lleida. Aquesta fira és una de les més grans i reconegudes del sector turístic a Alemanya, on hi ha més de 2.000 estands d'arreu del món per oferir diverses opcions de vacances als alemanys i amb un especial interès pel sector del càmping, el senderisme i el món de la bicicleta. L'any 2017 va rebre 235.000 visitants.

El Patronat de Turisme donarà a conèixer l'oferta del Pirineu i les Terres de Lleida vinculada amb la natura, el senderisme i el cicloturisme amb informació sobre rutes i establiments, àmbits en els quals encaixa de forma directa amb el perfil del visitant d'aquest saló, el qual cerca destinacions vinculades amb la natura i el senderisme arreu del món tant per fer de manera individual com mitjançant viatges organitzats i grups d'excursionistes. El Pirineu de Lleida i el conjunt del territori són tot un referent pel que fa amb el turisme de natura i amb les activitats de senderisme i cicloturisme, tenint en compte que compta amb l'únic Parc Nacional de Catalunya, dos parcs naturals i diferents espais naturals protegits. El territori també compta amb una extensa xarxa de rutes de dificultat variable i aptes per fer a peu i/o amb bicicleta, a més d'esports d'aventura.

El Patronat de Turisme també distribuirà els catàlegs editats en anglès i alemany pel mateix Patronat 'GR de senderisme' i 'Ara Lleida 365', per tal de promocionar tot el ventall de possibilitats que ofereixen les comarques de la demarcació en l'àmbit turístic.

Comentaris