Un milió i mig, entre ells la gent del Pla d'Urgell

Homenatge a tota la gent del Pla d'Urgell que va participar en aquest acte sense precedents. Disset autocars van traslladar el clam comarcal, que va impulsar la secció de l'Assemblea Nacional Catalana al terrritori.
photo_camera El Pla d'Urgell també va ser present a Barcelona l'11 de Setembre

Un cop superada la ressaca de les primeres hores posteriors a la Marxa per la Independència, donem protagonisme a la gent del territori, que després de participar en els actes locals, va pujar als autobusos i al seus cotxes particulars per incorporar-se  a la manifestació de Barcelona. Evidentment que els disset autocars i els centenars de vehicles particulars que van sortir de la comarca van formar part del clam d'un milió i mig de persones que van cridar a la sobirania del nostre país.

I com no podia ser d'una altra manera, des de la redacció de territoris.cat, felicitar a tota la gent de la secció comarcal de l'Assemblea Nacional Catalana al Pla d'Urgell per la feina, per l'esforç de divulgació, poble rere poble, per tal que l'11-S fos un autèntic clam de reivindicació nacional. I també pels actes preliminars de la Marxa de Torxes i tota la pedagogia que han dut a terme per tal que els ciutadans entenguessin el perquè del clam independentista.

Tots plegats ens hem de felicitar, perquè hem donat el pas importantissim de demostrar que existeix unitat envers un tema tan transcendental com és el de recuperar les llibertats, com a poble i el dret a decidir el futur del país. Utilitzant les paraules de Jacint Verdaguer "La nació catalana si ha de morir algun dia morirà quant mori el món". 

La ciutadania ha expressat el seu desig, per la qual cosa són els representants democràtics del país qui recollint aquest missatge, i com a responsabilitat per la confiança dipositada en ells han de ser els encarregats de preparar el full de ruta per al nou horitzó que desitja Catalunya.

Comentaris