L’Associació de Turisme del Pla d’Urgell promociona la comarca aprofitant la campanya de collita del panís

Amb el lema ‘Per una tardor feliç viu la campanya del país’ l’entitat vol divulgar els atractius del Pla d’Urgell, des dels vessants de la gastronomia, el paisatge, i les activitats tradicionals, en el marc de l’Estany d’Ivars i Vila-sana.

Presentació Campanya Associació Turisme del Pla d'Urgell
photo_camera Presentació Campanya Associació Turisme del Pla d'Urgell

Botiga de productes de proximitat a Cal Sinén a l'Estany d'Ivars i Vala-sanaL’Associació de Turisme del Pla d’Urgell, amb la col·laboració del Consell Comarcal han organitzat un esdeveniment, que sota el lema de Busca l’interior  té com a objectiu divulgar els atractius de la comarca com a destinació turística. L’esdeveniment, que tindrà lloc el dissabte 24 d’octubre, consistirà en una jornada d’activitats, que es realitzaran al voltant de l’Estany d’Ivars i Vila-sana, i com a punt de partida, el Centre d’Interpretació de Cal Sinén, La jornada comptarà amb la presència de l'actriu Alícia Pérez, coneguda com a participant en la sèrie de TV3 La Riera,

Serà un grup selecte de cinquanta persones, donat que les places són limitades, que gaudiran, d’una visita guiada pel parc natural, un esmorzar amb cassola de tros, degustacions de productes elaborats en el territori, i una experiència única participant en la collita del panís, una de les activitats agrícoles tradicionals de la comarca.

Campanya panís Linyola Turisme (22)En aquesta activitat l’Associació de Turisme del Pla d’Urgell compta amb la col·laboració de la Cooperativa d’Ivars, que aquest any celebra el centenari, entitat que facilitarà la maquinària que els visitants podran veure treballar en els correus.
Segons els organitzadors de l’esdeveniment, la participació estarà restringida a cinquanta persones, i el preu de l’activitat és de cinc euros. Les inscripcions es poden fer en el web www.buscalinterior.blogspot.com.

El Pla d’Urgell és una de les comarques que compten amb una major concentració de maquinària agrícola i també de més recol·lectores de panís.

En l'acte de presentació, que es va celebrar en el Centre d'Interpretació Cal Sinén, hi va participar el president del Consell Comarcal Josep Maria Huguet, l'alcalde de Vila-sana Joan Ramon Sangrà, el responsable de l'associació i alcalde de Linyola Àlex Mases, i representants de la Cooperativa d'Ivars.

                                                                        Cartell Campanya

Comentaris