Uns desconeguts rebenten les instal·lacions de la bàscula de Bell-lloc

Malgrat que l'Ajuntament hi va col·locar un cartell advertint que no s'utilitzen diners en l'equipament, els delinqüents van fer un forat a la paret per accedir a l'interior de la caseta.

Estat en el qual van deixar els delinqüents el sistema electrònic de la bàscula de Bell-lloc.
photo_camera Estat en el qual van deixar els delinqüents el sistema electrònic de la bàscula de Bell-lloc.

Uns desconeguts han malmès, aquesta matinada tot el sistema electrònic i de control de la bàscula municipal de Bell-lloc, segons ha explicat l'alcalde del municipi Ramon Cónsola. Els delinqüents han fet un forat a la paret de la caseta en la qual es troben els equipaments i en comprovar que no hi havia diners es van dedicar a malmetre el quadre de control i sistemes elèctrics del servei de passatge.

Segons Cónsola, no es van tenir prou, que malgrat haver entrat a la caseta pel forat de la paret, van forçar la porta que també va quedar totalment malmesa. L'alcalde va afegir que tot i advertir amb un cartell a l'exterior que el servei no funciona amb diners, sinó amb un sistema de control electrònic d'usuaris, no és el primer cop que entren en la caseta.

El mateix ha explicat l'alcalde de Bellvís Francesc Fabregat, en aquest municipi també es van veure obligats a substituir el sistema de pagament del servei, que es feia amb monedes, donats els reiterats robatoris que s'havien produït.

Segons els Mossos d'Esquadra els robatoris en les instal·lacions de les bàscules municipals es venen produint en diversos municipis de la comarca.

comentaris