Una veïna de Mollerussa denuncia a un agent de la Policia Local per una presumpta agressió

Els fets van passar aquest dimecres quan la veïna de Mollerussa sortia de l'escola amb el seu fill i va creuar el pas de vianants en el que regulava el transit l'agent de la Policia Local

Un agent de la Policia Local patrulla en la zona del les Piscines
photo_camera Un agent de la Policia Local patrulla en la zona del les Piscines

Una veïna de Mollerussa va presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra, per una presumpta agressió d'un agent de la Policia Local de la capital del Pla d'Urgell. Segons explica el marit, els fets van succeir dimecres a la tarda, quan la senyora sortia del col·legi amb el seu fill, i va anar a creuar els pas de vianants del carrer Arbeca. L'agent la va advertir que no ho podia fer, però ella va continuar, perquè diu que no el va escoltar. L'agent es va apropar a la dona i li va demanar que s'identifiqués agafant-la fortament del braç. La senyora no portava la documentació i l'agent va continuar insistint, fins que la dona li va demanar que la deixés en pau, perquè no eren formes de tractar a un ciutadà i va continuar caminant. L'agent de la Policia la va seguir continuant insistint en fer que s'identifiqués, segons ha explicat la seva parella.

Segons l'inspector de la Policia Local, la senyora va creuar el pas de vianants, acompanyada del seu fill, quant l'agent li havia dit que no ho podia fer, ja que havia donat pas als vehicles, i per aquest motiu li va cridar l'atenció.  Segons aquesta versió, la dona no li va fer cas i va continuar caminant. L'agent va seguir-la per insistir en el fet que no havia actuat correctament, i la va agafar de la motxilla que portava.

Durant els temps que va durar el petit aldarull, a la sortida del col·legi, va passar casualment una patrulla dels Mossos d'Esquadra, que van agafar la dona i la van portar a la caserna, on va poder tramitar la denúncia.

L'inspector de la Policia Local va afegir que no volia excusar l'agent, ja que no havia presenciat els fets, però que dubtava que es tractés d'una agressió premeditada, ja que considera que els agents tenen experiència i molt clares quines són les seves obligacions i limitacions. Però també ha assegurat que en moltes ocasions els ciutadans no tenen en compte la tasca de la Policia, i el fet de la familiaritat i les presses, provoca que s'actuï sense tenir en compte les conseqüències de creuar un pas de vianants en hores punta.

Comentaris