La Volta solidària a l'Estany d'Ivars i Vila-sana recapta més d'un miler d'euros en benefici de l'AFANOC

La convocatòria solidària del Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana va reunir més de 250 persones que es van posar la gorra en mostra de solidaritat amb l'entorn dels infants que pateixen càncer

La Volta solidària reuneix al voltant de 250 participants
photo_camera La Volta solidària reuneix al voltant de 250 participants

Un petit refrigeri en finalitzar la volta a l'EstanyActivitat física i solidaritat, van tornar a ser les components de la convocatòria del Consorci de l'Estany d'Ivars i Vila-sana, aquest diumenge, en el marc de la cinquena edició de la Volta solidaria al parc natural del Pla d'Urgell. L'activitat va reunir més de 250 persones que van fer el recorregut de cinc quilòmetres del perímetre de la llacuna. Els participants van sortir des del Centre d'Interpretació de Cal Sinén per tornar al mateix lloc, després de gaudir de l'entorn natural de l'Estany, en arribar els esperava un refrigeri, sortejos i una explicació de la recuperació de la zona humida.

La iniciativa solidària va recollir 1.087 euros que es lliuraran a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). L'acció solidària permetrà a l'AFANOC finançar la Casa dels Xuklis, un allotjament per a les famílies que resideixen fora de Barcelona i que tenen algun infant en tractament oncològic en centres sanitaris de la capital.

Comentaris