Lo Xiringuito de les piscines transforma el lleure estiuenc de Mollerussa

El Parc municipal ha vist renovat l'ambient estiuenc amb l'arribada del Ricard i la Montse que han passat a ser els responsables del Xiringuito de les piscines.

Xiringuito
photo_camera Xiringuito

Reportatge.

El Parc Municipal ha viscut aquest estiu una renovació en l'àmbit gastronòmic i de lleure amb els nous responsables de l'equipament del bar de les piscines. La parella del Ricard i la Montse han batejat l'espai amb el nom de Lo Xiringuito, i l'hi han aportat la polivalència de la quotidianitat dels usuaris de les piscines municipals i l'alternativa dels moviments culturals i musicals actuals.

Lo Xiringuito aporta un nou complement gastronòmic al recinte, que el Ricard i la Montse complementen amb una programació d'activitats diverses de la cultura, les arts, la música o el lleure. L'horari de les piscines atén al públic infantil i familiar, incorporant una més amplia oferta gastronòmica. Un cop finalitzat aquest horari el recinte de Lo Xiringuito es transforma en la millor terrassa de la ciutat, i amb la personalitat dels seus propietaris fa d'aquest racó un lloc perfecte per gaudir de les nits estiuenques.

El cap de setmana, l'oferta gastronòmica es completa amb els vermuts i una modesta però qualitativa carta gastronòmica. La proposta es completa amb actuacions en directe de disciplines artístiques i musicals diverses.

Les pròximes propostes de Lo Xiringuito, seran per aquest dissabte 30 d'agost, que el col·lectiu Mollerussa Town Kamorra amenitzarà el recinte a partir de l'hora del vermut. Aquesta formació neix de la necessitat de fer més gran el moviment de la música urbana a la nostra ciutat, Akrata Sound s' uneix amb el col·lectiu llavors anomenat Beat Attack Squad (1Xtralife Sound en l'actualitat) per començar a fer festes per promocionar les històries de cada membre del grup i artistes amics del panorama nacional. A poc a poc es van donant a conèixer a base de sessions, festes, i concerts varis.

El diumenge Lo Xiringuito aposta pel mestissatge, amb una proposta de flamenc que aportaran el grup Albaicín, i la gastronomia tradicional andalusa del rebujito i el pescaito frito. Tot això a partir de les 8 de la tarda del diumenge

comentaris