Publireportatge

Autansa 3000 presenta el nou Renault Espace i el renovat Renault Clio a la Fira de Sant Miquel

A Autansa 3000, continuem compromesos amb l'excel·lència i la satisfacció dels nostres clients, oferint les últimes i novetats de Renault i Dacia

Amb gran emoció, des d’Autansa 3000, el concessionari oficial Renault i Dacia de Lleida, Mollerussa i Tàrrega, tenim el plaer de compartir amb tots vosaltres les últimes novetats que hem incorporat a la nostra gamma de productes.

Ens complau anunciar l'arribada de dues grans novetats: el nou Renault Espace i el renovat Renault Clio. Tots dos vehicles estaran en exposició a la Fira de Sant Miquel de Lleida.

El nou Renault Espace, reconegut per la seva versatilitat sense precedents. Aquest meravellós SUV pot acollir de 5 a 7 passatgers, proporcionant un espai modulable que es pot adaptar a les necessitats de la teva família. Equipat amb la tecnologia de d’última generació, aquest vehicle redefineix el luxe i el confort.

D'altra banda, el nou Renault Clio E-Tech Full Hybrid ens sorprèn amb el seu estil modern i sofisticat, acompanyat d'una gamma de motors eficients que ofereixen un rendiment impressionant i una economia de combustible excepcional. El nou Clio és una fusió perfecta entre estil i eficiència, amb una àmplia gamma d'opcions de motorització que inclouen híbrid, GLP, gasolina o dièsel.

A més a més, estem encantats d'anunciar que hem inaugurat Grup Auto 3000, el nostre grup d’automoció format per Autansa 3000, concessionari oficial Renault i Dacia de Lleida, Mollerussa i Tàrrega i Autodiler 3000, el concessionari oficial de Peugeot de Lleida. Aquesta creació ens permet oferir als nostres clients una gamma encara més àmplia de marques i models, assegurant un servei i suport tècnic de primera classe en tot moment.

A Autansa 3000, continuem compromesos amb l'excel·lència i la satisfacció dels nostres clients, oferint les últimes i novetats de Renault i Dacia. Estem encantats de compartir aquesta etapa amb tots vosaltres. Gràcies per la vostra confiança.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement