Publireportatge

Caixa Rural s’estrena a la Fira per consolidar la seva presència al territori

La banca cooperativa vol convertir-se en l’entitat de referència a Lleida i província

fotos-territoris-caixarural1

Caixa Rural participa per primera vegada en la Fira de Sant Miquel amb la intenció d'afermar el seu compromís amb la ciutat i les empreses lleidatanes.

Forma part del grup Caixa Rural, fundat en 1989 i que actualment està configurat per un conjunt de 30 caixes rurals.

Aquesta cooperativa de crèdit es caracteritza per una gestió transparent, propera i senzilla. A més a més, aposta per implicar-se activament entre les poblacions i barris on té presència, convertint-se en un dels motors del seu desenvolupament econòmic i social.

Amb personalitat pròpia, porta més de 25 anys establerta al territori i disposa de dues oficines a Lleida capital i oficines a diversos municipis de la demarcació, com ara Alfarràs, Alcarràs, Almenar, Balaguer i El Pont de Suert.

Ser per i per a les persones

Amb l'objectiu d'afermar el seu compromís amb les persones i el conjunt empresarial que conforma la província de Lleida, enguany Caixa Rural participa per primera vegada a la Fira de Sant Miquel, donant a conèixer els productes dirigits al sector agrari. El seu estand se situarà en el pavelló 3 del recinte firal d'aquest destacat aparador socioeconòmic.

Amb aquesta iniciativa Caixa Rural reforça el seu compromís amb la societat, alineada al seu esperit col·laboratiu i professional, oferint solucions reals als seus clients i ateses les necessitats de les persones amb ofertes diferencials com el finançament subvencionat per a agricultors i ramaders a través dels préstecs ICO-MAPA-SAECA.

Comentaris