La 150a Fira de Sant Josep de Mollerussa acull una jornada sobre la utilització de LinkedIn

La sessió ha estat dirigida per la formadora en xarxes socials Ester Barqué i ha estat organitzada per Agrupem
Jornada Linkedin-min
photo_camera La xerrada a càrrec d'Ester Barqué, ha començat amb aspectes bàsics com obrir un perfil de LinkedIn

Unes trenta persones han assistit aquest dissabte a la tarda a la jornada tècnica 'Com utilitzar LinkedIn i aconseguir resultats?', la qual forma part del programa de la 150a Fira de Sant Josep de Mollerussa, i que s'ha dut a terme als Pavellons Firals. La jornada ha estat organitzada per l'associació d'empresaris del Pla d'Urgell, AGRUPEM.

LinkedIn és una xarxa social adreçada a professionals i empreses, però sovint és una gran desconeguda en el món digital, en comparació d'altres plataformes més desconegudes. Ester Barqué, community manager i formadora en xarxes socials ha ofert aquesta tarda algunes claus i secrets per aprofitar al màxim totes les eines que ofereix aquesta plataforma.

La xerrada ha començat amb aspectes bàsics com obrir un perfil de LinkedIn o l'elecció del nom d'usuari i ha seguit amb temes més concrets com les diferències entre perfils professionals i pàgines d'empresa; com fer que el nostre perfil de LinkedIn sigui el primer que trobin les empreses quan busquen el nostre nom a Google; com fer contactes a través d'aquesta xarxa social; com ser un bon ambaixador d'una empresa o com observar la competència.

La sessió ha acabat amb un intercanvi de preguntes entre la ponent i els presents, que ha servit per resoldre dubtes i compartir experiències amb aquesta xarxa social.

Comentaris