El Saló de l’Automòbil augmenta en superfície i aplega una trentena d’expositors

El saló, ubicat a les Piscines Municipals, celebra enguany la seva 42a edició amb una ocupació de 7.000 metres quadrats

Saló de l'Automòbil
photo_camera El Saló de l'Automòbil de la Fira de Sant Josep, al recinte de les piscines municipals - Foto: Fira de Mollerussa

La 150 Fira de Sant Josep de Mollerussa inclou des de l’any 1981 el Saló de l’Automòbil, un espai que celebra enguany la seva 42a edició i que se situa al pòdium d’aquests tipus de convocatòries a Catalunya pel que fa al nombre de vendes que es registren. Aquest 2023, el saló compta amb 28 expositors, tres dels quals són nous, i una ocupació de 7.000 metres quadrats, gairebé 1.000 més que anys anteriors guanyats amb les obres de cobriment d’una de les piscines, la qual estava en desús des de feia deu anys, i de l’antiga bassa dels ànecs. Augmenta també el contingut de la mostra, amb l’exposició de les marques més rellevants del mercat pel que fa a automòbils, així com amb autocaravanes i, per primer cop, amb motos elèctriques.  

Ubicat al recinte de les piscines i parc municipal, el saló ha organitzat també un sorteig de 6.000 euros entre els compradors d’un automòbil en el marc de la fira, premi que està patrocinat conjuntament per l’ens firal i els expositors participants i que té com a objectiu incentivar les vendes.

És destacable el volum de negoci tancat per aquest sector edició rere edició, registrant-se l’any 2022 un total de 181 vendes per un import superior als 5,8 milions d’euros

A més del Saló de l’Automòbil, en el marc de la Fira de Sant Josep, Fira de Mollerussa organitza al llarg de l’any dos certàmens més adreçats al sector automobilístic d’ocasió: l’Autotrac i l’Autotardor. L’any passat, la suma dels resultats assolits per les tres fires, i pel que fa a aquest sector, va ser 367 cotxes venuts, entre nous i d’ocasió, i un volum de negoci de 9.659.384 euros, xifra que va suposar el quart millor registre dels darrers anys, només per darrere del 2019, 2017, 2018 i 2006.

Comentaris