6 al 31 d'octubre

Tot a punt per la 9a edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya

Com a novetat, enguany el certamen incorpora al seu programa un concert a La Seu d’Urgell
interfado2

El Festival Internacional de Fado de Catalunya arriba aquest octubre a la 9a edició i ho farà amb dos concerts al Cafè del Teatre de Lleida, un concert a la Sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell, i el concert de cloenda a l’Espai Orfeó de Lleida.

L’InterFado d'enguany comptarà amb les actuacions de formacions musicals amb una consolidada trajectòria musical dins del fado, vingudes des de França, Galícia, Portugal i Catalunya

Els concerts es realitzaran els dies 17, 23, 24 i 31 d’octubre, i aquesta edició, com a novetat, arribarà a la Seu d’Urgell.

El dissabte 17 d'octubre, a les 22.30 hores, tindrà lloc l'actuació de Bévinda 'Mes Suds' (França); el divendres 23 d’octubre, a les 21.00 hores, la Sala Sant Domènec de La Seu d’Urgell acollirà ISGA Collective 'A redeira' (Galícia i Portugal); el dia següent, a les 22.30 hores, aquests actuaran al Cafè del Teatre i, finalment, el dissabte 31 d’octubre, a les 20.30 hores, tindrà lloc el concert de cloenda a l'Espai Orfeó amb Carolina Blàvia 'Projecte Amália' (Catalunya).

El certamen anirà acompanyat d'una exposició al Cafè del Teatre de Lleida, mostra que presenta l’obra del gallec José Nacimento.

Com és habitual, la gastronomia portuguesa serà present al Festival, tot i que degut a l’estricte protocol sanitari per la COVID-19, no tindrà lloc a les sales de concerts, i es podrà gaudir al Restaurant Caravista de Lleida.

Interfado seguirà un protocol sanitari per tal que els equipaments siguin espais 100% segurs pels artistes i espectadors

InterFado 2020

Comentaris