16.01.2022 |

2 AL 4 D'OCTUBRE

El 'Musiquem Lleida!' més 'delicatessen' arriba aquest cap de setmana amb vuit actuacions

El festival, organitzat per la Coral Shalom, omplirà de ritme tres espais de la capital de Ponent

musiquem2
El 'Musiquem Lleida!' més 'delicatessen' arriba aquest cap de setmana amb vuit actuacions

El divendres 2 d'octubre tindrà lloc el tret de sortida a l'edició 2020 del Festival Musiquem Lleida!

Enguany el certamen es desplegarà en una edició excepcional titulada 'Delicatessen', amb un aforament menor a l'habitual, degut als canvis que l'organització ha hagut de dissenyar per la situació sanitària que vivim. 

Així, durant tot el cap de setmana, tres espais de la capital de Ponent seran l'escenari de vuit concerts en directe. Es tracta de la plaça de la Llotja, els Jardins de Santa Clara i l'interior de la Seu Vella.

Les actuacions de 'Delicatessen Musiquem Lleida!' són gratuïtes, tot i que requereixen de reserva prèvia

Com a novetat, enguany la Coral Shalom serà l'encarregada de posar música a la inauguració, que tindrà lloc a la Plaça de la Llotja.

El dissabte 3 d'octubre serà el torn de Bernat Giribet, i Patricia Castro (soprano) i Aurelio Viribay (piano), i Ulrika Haller (soprano) i Jordi Armengol (piano), que actuaran als Jardins de Santa Clara.

Al vespre, per altra banda, l'interior de la Seu Vella acollirà el cant difònic de MuOM.

Pel que fa a les actuacions del diumenge 4 d'octubre, aniran a càrrec de la pianista Laura Farré Rozada, el concert de percussió 'Scroll infinit' amb Genís Bagés; i el del sextet de vent Sporadik Brassa, que retornarà el protagonisme musical a l'antiga Catedral de la ciutat.

'Delicatessen Musiquem Lleida!' combina la presència de professionals consolidats i de talent emergent, així com concerts de petit format de molta qualitat

El 'Musiquem Lleida!' més 'delicatessen' arriba aquest cap de setmana amb vuit actuacions
comentaris