Els capítols es poden veure per Youtube i Instagram

Actors lleidatans creen des del confinament la mini-sèrie 'La casa dels pressics'

Imatge d'un fotograma de la mini-sèrie 'La casa dels pressics'. (Horitzontal)
photo_camera Fotograma de la mini-sèrie 'La casa dels pressics'.

Un grup d'actors professionals de Lleida ha creat la mini-sèrie online 'La casa dels pressics', basada en la producció de Netflix 'La casa de papel'. Parteix de la premissa "què passaria si els personatges de 'La casa de papel' fossin de Lleida?" i està "a mig camí de la paròdia i la reivindicació", ja que els personatges busquen "ajustar i blindar els preus que rep la pagesia". La sèrie' ha estat creada, gravada i editada durant el confinament.

Imatge d'un fotograma de la mini-sèrie 'La casa dels pressics'. (Horitzontal)L'equip ha fet lectures de guió per videoconferència i els actors han gravat per separat cadascuna de les frases. Violeta Porta, una de les actrius, s'encarrega de l'edició dels vídeos. Els capítols es poden veure al perfil d'Instagram @la_casa_dels_pressics i al canal de Youtube de Violeta Porta.

Entre paròdia i reivindicació, es qüestiona què passaria si els personatges de 'La casa de papel' fossin de Lleida

L'equip són professionals del sector teatral que han patit l'aturada provocada per la crisi de la covid-19, ja que "les actuacions s'han suspès durant mesos i també els rodatges i les produccions audiovisuals", assenyalen.

Amb aquesta mini-sèrie d'aquest grup d'actors lleidatans intenta "mantenir-se en actiu, arrencar somriures i també reivindicar preus justos per la pagesia".

Imatge d'un fotograma de la mini-sèrie 'La casa dels pressics'. (Horitzontal)L'equip l'integren Sofia Colominas, Saray González, Ramon Molins, Quim Roca, Jordi Pedrós, Violeta Porta, Margarida Troguet i Erik Varea.

La sèrie consta de vuit videos d'uns 30 segons a mode de presentació dels personatges i de tres capítols d'entre 3 i 5 minuts de durada. També preveuen publica preses falses i, degut a la bona rebuda del projecte l'equip s'està plantejant ampliar els continguts.

Comentaris