Les entrades es posaran a la venda el 3 d’octubre a les 11 h

Antònia Font actuarà al Talarn Music Experience 2024

El concert forma part de la 'Gira per teatres' del grup balear, està previst que tingui una durada de dues hores i comptarà amb una actuació prèvia
Imatge promocional de la nova Gira d'Antònia Font - Imatge: Antonia Font / Cedida pel Talarn Music Experience
photo_camera Imatge promocional de la nova Gira d'Antònia Font - Imatge: Antonia Font / Cedida pel Talarn Music Experience

El festival Talarn Music Experience 2024 acollirà una de les parades de la nova 'Gira per teatres' que durà a terme l'any vinent el grup Antònia Font. El concert tindrà una durada de dues hores i comptarà amb una actuació prèvia. El festival se celebrarà del 18 al 21 de juliol de 2024 a l'espai natural musical Lo Quiosc, que es transformarà en un teatre a l'aire lliure per a l'actuació del grup balear. Les entrades tindran un preu de 35 euros i es posaran a la venda el 3 d’octubre a les 11 h, a través de la pàgina web del festival. L'aforament serà de 900 places amb seient.

El Talarn Music Experience 2024 repetirà el format de quatre dies, on s'han programat un total d'11 actuacions. El festival musical pallarès proposa enguany l'abonament 'a cegues', que es podrà adquirir el pròxim 3 d'octubre abans que l'organització anunciï el cartell definitiu del festival, a un preu de 99 euros. També es posarà a disposició del públic un abonament complet, que com en el cas de l'abonament 'a cegues', donarà accés a les quatre jornades, però en aquest cas per un preu de 114 euros.

El Talarn Music Experience anunciarà el cartell definitiu a principis del pròxim mes de novembre

Durant les set primeres edicións el festival ha programat 90 concerts. Més de 12.700 persones han apostat per les seves propostes musicals. Aquestes xifres consoliden el festival com una de les propostes culturals més atractives de l’Alt Pirineu i Aran.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement