19.10.2021 |

La banda Athanàgia estrena el video 'De buit i demolició' a Territoris.cat

Els menarguins han reinterpretat 4 dels seus temes en format reduït
Athanàgia
Athanàgia
La banda Athanàgia estrena el video 'De buit i demolició' a Territoris.cat

Territoris.cat et portem en primícia avui, dilluns 20 de setembre, un dels quatre nous vídeos de la banda Athanàgia amb format reduït.

Es tracta de la reinterpretació del tema ‘De buit i demolició’, una de les cançons que configuren ‘De vent i òxid’, el primer disc dels de Menàrguens

'De buit i demolició' és el tema que escenifica un punt i a part en la història d'Apocalipsi i renaixement que proposa la banda ponentina. Amb ell, Athanàgia presenten al públic allò que s'albira un cop s'esvaeix la pols seguida de la catàstrofe, el silenci del camp de batalla, el moment on tot s'ha perdut i governen les restes de la demolició. 

Un buit fèrtil, una escletxa de llum per començar de nou amb l'esperança d'aconseguir un resultat diferent.

'De buit i demolició' es presenta avui en format acústic, donant unes característiques tímbriques diferents a les del disc 'De vent i òxid'. Deixant l’orgue enrere per cedir la base del tema a la guitarra, també hi és present un PAD i el so d’un clavicèmbal.
 ‘De vent i òxid’ és un treball conceptual, cuit a foc lent, temes instrumentals, on el so vibrant del hang es fusiona amb la guitarra creant melodies que van del rock progressiu a sons aflamencats i la música electrònica.

Descobreix més informació del món athanàgic llegeix la nostra entrevista completa al grup!

La banda Athanàgia estrena el video 'De buit i demolició' a Territoris.cat
comentaris