El bus del MNACTEC fa parada a Guimerà: Una mirada al passat i al futur

Una iniciativa itinerant que porta la història i la tecnologia a tots els racons de Catalunya

01_JVF0959
photo_camera El MNACTEC BUS ha visitat aquest cap de setmana Guimerà (Urgell) - Foto: Jordi Vinuesa

El Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) ha llançat el projecte museístic innovador MNACTEC BUS, un espai itinerant i interactiu que convida el públic a explorar el passat, el present i el futur de la nostra societat. Amb aquest enfocament, permet als visitants explorar temes rellevants com els avanços tecnològics, la transició energètica i el patrimoni industrial. 

Aquest cap de setmana, el MNACTEC BUS ha visitat Guimerà (Urgell), i les properes destinacions inclouran Preixana, Penelles, Artesa de Segre, Balaguer, Ós de Balaguer, Mollerussa, Linyola, Sidamon i Miralcamp. 

Mitjançant activitats interactives, exposicions fotogràfiques comparatives i visites guiades, els visitants tenen l'oportunitat de descobrir el canvi de model i la nova cultura social, així com explorar tecnologies emergents i solucions sostenibles per a la transició ecològica.

El Bus del MNACTEC ha fet parada aquest cap de setmana a Guimerà - Foto: Jordi Vinuesa
El Bus del MNACTEC ha fet parada aquest cap de setmana a Guimerà - Foto: Jordi Vinuesa

El MNACTEC BUS proporciona una experiència enriquidora que connecta amb persones de totes les edats i procedències, mentre busca acostar el coneixement científic i tecnològic a noves generacions i a àrees geogràficament distants de Catalunya, amb un especial enfocament en les poblacions del medi rural.

L'activitat és gratuïta i està adreçada a tots el públics, amb un horari flexible. Les visites guiades, amb una durada d'uns 50 minuts, són gratuïtes per a grups prèviament concertats. També és possible accedir de manera lliure, tot i que es suggereix fer-ho principalment a les tardes i durant els festius, degut a les limitacions d'aforament. 

Per a més informació premeu aquí

Comentaris