Cal Jaques serà la seu de la primera mostra de vins i tapes de Mollerussa Comercial

L'esdeveniment compta amb un gran ventall de cellers i restauradors de la plana de Lleida
Presentació de la primera mostra de vins i tapes a Cal Duch ©AjMollerussa
photo_camera Presentació de la primera mostra de vins i tapes a Cal Duch ©AjMollerussa

El pati de Cal Jaques acollirà el pròxim 15 d'abril a partir de les 19.00 hores de la tarda, la primera mostra de vins i tapes de Mollerussa Comercial amb música, degustacions gastronòmiques vàries i la 'molleuro' com a moneda pròpia de l'esdeveniment. La jornada contempla allargar-se fins a les 23.00 hores de la nit, amb un concert a càrrec del músic local Jan Castelló a les 21.00 hores.

La primera mostra de vins i tapes compta amb una desena de participants entre restauradors locals i productors de vi de proximitat

Així doncs, Mollerussa Comercial oferirà un tast de vi de franc a aquelles persones que entre l'1 al 15 d'abril bescanviïn un tiquet de compra per un import mínim de 20 euros a l'oficina de l'entitat, ja que l'esdeveniment tindrà una moneda especial, la "molleuro" i els preus tant de les tapes com dels tastos de vi seran populars.

Entre els restauradors que ja han confirmat l'assistència a la jornada i que oferiran tapes diverses hi ha el Breiko, el Krostó, el Xarel·lo i el Patet. Respecte a la secció vitivinícola, encara s'estan determinant les propostes participants. 

Cartell de la primera mostra de vins i tapes de Mollerussa Comercial ©AjMollerussa
Cartell de la primera mostra de vins i tapes de Mollerussa Comercial ©AjMollerussa

Comentaris
Més a La Panoràmica de Territoris