Cartell de luxe a la Festa Major de les Borges amb Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo 

Doctor Prats al cartell de la Festa Major de Mollerussa
photo_camera Doctor Prats cap de cartell de la Festa Major de les Borges

La Comissió de Festes de les Borges Blanques ha programat un cartell musical de Festa Major amb divuit bandes i Dj's participants, entre els quals destaquen Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, grups que pujaran a l'escenari entre el 30 d'agost i el 3 de setembre.

EL TRET DE SORTIDA: DOCTOR PRATS

El cartell l'inauguraran els terrassencs Doctor Prats, el divendres 30 d'agost a la Zona de Penyes. Un concert que tindrà lloc un cop finalitzat el sopar del jovent, i que també comptarà amb la presència de la banda de versions Autoput, i els ritmes del Dj XXP i el Dj Davi G.


Cartell oficial de la Festa Major 2019 de les Borges BlanquesDISSABTE MÍTIC: MÄGO DE OZ

L'escenari de la plaça Europa de les Borges Blanques convidarà a seguir a una de les bandes de referència, Mägo de Oz, que mantenen viva la cultura del heavy metal i hard rock, amb un toc característic de música celta, que els aporta una sonoritat personal. Els madrilenys pujaran a la tarima el dissabte 31 d'agost a partir de la mitjanit, acompanyats dels rapers catalans Lágrimas de Sangre; i per les versions dels lleidatans la Cosa Nostra.

DIUMENGE ELECTRÒNIC

El diumenge 1 de setembre, la programació donarà protagonisme a la versió més electrònica a la Zona de les Penyes, a partir de les sis de la tarda començaran a sonar les primeres notes de l'Electrònic Sunset 2019, amb els DJ's Schwarnold Arzenegger & Trebor. A partir de la una de la matinada donaran pas al pop local de la banda Enzel, el Rock, Reggae i Ska dels lleidatans la Reixa, per acabar amb les barreges del Dj Mendo.

CORREBARS MUSICAL

El dilluns 2 de setembre a partir de les onze, la gresca es traslladarà al centre urbà amb el Correbars amenitzat pels ritmes afroamericans dels ZeBrass Marching Band; que culminarà a la Zona de Penyes amb l'homenatge al rock català dels anys 90, a càrrec de la banda Ruc 'N' Roll; i les propostes musicals dels Dj.s Pablo Osorio i David Morales.

RITMES TROPICALS

Tancant la programació, el dimarts 3 de setembre a la mitjanit, la Zona de Penyes es bellugarà amb el reggae. l'ska, la cúmbia i la rumba, amb pinzellades de calypso, de la banda lleidatana i borgenca Kapritxo. A continuació, els Tabalers del Grup de Diables els Borjuts, s'encarregaran de traslladar el ritme fins al Pavelló Francesc Macià, on la Festa Major 2019 de les Borges posarà el punt final amb les versions de l'orquestra lleidatana la Fania, i les melodies que surten dels plats del Nar6 Sound.

comentaris