11.05.2021 |
Territoris.cat

FINS EL 26 DE FEBRER

El cinema independent torna a CaixaForum Lleida

Ho farà a través d'una nova edició del cicle 'Matinals de cinema', que estrena dimecres 15 de gener amb 'Cuando el destino nos alcance'
cinema
El cinema independent torna a CaixaForum Lleida

Demà 15 de gener, CaixaForum Lleida reprèn les seves projeccions amb una nova edició del cicle 'Matinals de Cinema

Com ja és costum, una acurada selecció de films de l'escena alternativa podrà visualitzar-se tots els dimecres al matí.

Una cita que comptarà amb l'anàlisi del crític de cinema Marcel·lí Borrell.

Els títols que integren el cicle són:

  1. 'Cuando el destino nos alcance' (dimecres 15 de gener). Faula futurista ambientada a Nova York l'any 2022, on els seus habitants viuen en unes condicions tan deplorables que escasseja el menjar, i es crea un aliment sintètic.
  2. 'Hotel Salvación' (dimecres 22 de gener). Un ancià creu que se sent preparat per abandonar la vida i demana al seu atrafegat fill que l'acompanyi a la ciutat sagrada de Varanasi

  3. 'The rider' (dimecres 29 de gener). En Brady, tota una estrella dels concursos de rodeo i un entrenador de cavalls amb molt de talent, pateix un greu accident que l'incapacita per tornar a muntar.

  4. 'Mary Shelley' (dimecres 5 de febrer). Mary Shelley viatja juntament amb la seva parella a Ginebra, convidats per Lord Byron, on viurà una experiència transformadora que la impulsarà a escriure la seva obra mestra Frankenstein.

  5. 'La número uno' (dimecres 12 de febrer). L'Emmanuelle haurà de superar els obstacles que presenten les esferes dominades encara per homes en ser candidata a dirigir una empresa important que cotitza a la borsa.

  6. 'El despertar de las hormigas' (dimecres 19 de febrer). En un petit poble de Costa Rica, la Isabel s'haurà d'enfrontar amb la pressió del seu marit, que li proposa tenir un tercer fill sense que ella senti el mateix.

  7. 'La caída del imperio americano' (dimecres 26 de febrer). En Pierre-Paul viu a Mont-real i un dia es troba, mentre treballa com a repartidor de paquets, dues bosses plenes de diners després d'un robatori fallit.

 

El cinema independent torna a CaixaForum Lleida
comentaris