Del 20 de maig al 10 de juny

El cinema en versió original torna a CaixaForum Lleida amb 'Un estiu de pel·lícula'

Les quatre pel·lícules es projectaran els dijous del  20 de maig al 10 de juny, a les 19:00 hores

Fotogrames dels films del cicle 'Un estiu de pel·lícula'. Fotografia: CaixaForum.
photo_camera Fotogrames dels films del cicle 'Un estiu de pel·lícula'. Fotografia: CaixaForum.

La Fundació 'la Caixa', en col·laboració amb CineAsia, estrena el cicle de cinema 'Un estiu de pel·lícula', una proposta amb la que convida a l’espectador a emocionar-se.

CaixaForumLleida projectarà 'El canto de la selva', el primer film, el 20 de maig . Es tracta d'un treball brasiler dirigit per João Salaviza i Renée Nader Messora, que explica les aventures d’un adolescent aborigen al Brasil d'avui dia.

La segona sessió anirà de la mà de 'La hija de un ladrón', i es podrà gaudir el 27 de maig. Un film dirigit per Belén Funes que va obtenir el guardó a la millor direcció novella als Premis Goya 2020.

La seguirà el 3 de juny 'Cafarnaúm', un llargmetratge libanès nominat als premis Oscar, els Globus d'Or i els BAFTA. 'Cafarnaúm' narra  la història d’un nen de 12 anys que, després de sobreviure als carrers del Líban, decideix portar als jutjats els seus pares, acusant-los d’haver-lo portat a un món en el qual se sent maltractat per una societat desigual.

El cicle conclourà el 10 de juny amb la proposta japonesa 'El cocinero de los últimos deseos', on un reconegut xef tornarà a reviure les seves arrels i recuperà la passió per la cuina.

A totes les activitats s'aplicaran les mesures d'higiene, seguretat i d'aforament, previstes en els protocols oficials

comentaris