20.10.2021 |

DE L'1 AL 4 DE JULIOL

Les companyies La Baldufa i Tresperté, presents en la 8a edició de Circ Picat

El Festival de Circ i Arts en Viu d'Alpicat aproparà al públic un total de 13 espectacles durant quatre jornades

Presentació de la 8a edició de Circ Picat
Presentació de la 8a edició de Circ Picat
Les companyies La Baldufa i Tresperté, presents en la 8a edició de Circ Picat

Avui dimarts 22 de juny s'ha presentat oficialment la programació de la 8a edició de Circ Picat, el Festival de Circ i Arts en Viu d'Alpicat.

El municipi ponentí acollirà de l'1 al 4 de juliol quatre jornades d'intensa activitat cultural, on el món il·lusori del circ serà el principal protagonista.

Circ Picat recupera el seu calendari habitual (l'edició 2020 va posposar-se al setembre) i vetlla per gaudir de manera segura la cultura emprant correctament les mascaretes, els gels hidroalcohòlics i mantenint les distàncies de seguretat

Enguany, Circ Picat comptarà amb la presència de 13 companyies d'arts escèniques, 9 de les quals són catalanes, 3 de les terres de Lleida, i 4 provinents d'arreu de l'Estat espanyol.

Tanmateix, comptarà amb dues preestrenes: 'Tabula', a càrrec de la companyia Les Cícliques; i 'Desclos', de Rubrica Teatre. Ambdues propostes naixen fruit de la suma d'esforços de Circ Picat i el projecte Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Balfuda Teatre
'Bye, bye, confetti', de La Baldufa, els encarregats d'obrir el 8è Circ Picat

El premiat 'Bye, bye, confetti', dels lleidatans La Baldufa, serà l'espectacle encarregat d'obrir el festival. La gran riquesa poètica visual d'aquesta proposta els feu dignes guanyadors del Premio Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud 2020.

El certamen comptarà també amb els Farrés Brothers i 'Tripula', una acció que es desenvolupa dins d'un globus aerostàtic; els madrilenys Trocos Lucos, els malabars de Nueveuno; 'In your face', de Mago Lynch; la companyia belgo-catalana Pakipaya i l'espectacle de trapezi 'Shake, shake, shake'; o Vaivén Circo, que forma part del Circuit Nòmada de FiraTàrrega.

Actualment, només resten entrades disponibles per quatre dels espectacles nocturns de Circ Picat, que es poden adquirir al lloc web de l'Ajuntament d'Alpicat 

El punt final del 8è Circ Picat anirà de la mà de la companyia Tresperté, que interpretaran '00Part', un espectacle de circ teatre, amb una forta presència d'elements del circ, com ara la bàscula o l'equilibri. De fet, la posada en escena d'aquesta peça serà molt especial per als andalusos, ja que suposarà el seu comiat dels escenaris.

Circ Picat incorporarà novament la Taverna, al parc del Molí, per tal d'oferir més àgilment el servei de menjar i beure als visitants del festival

Tresterté
Tresperté oferiran a Alpicat la seva darrera funció teatral

Les companyies La Baldufa i Tresperté, presents en la 8a edició de Circ Picat
comentaris