El cònsol general del Japó a Barcelona inaugura el festival Matsuri d'Ivars d'Urgell

Yasushi Sato, cònsol general del Japó a Barcelona, ha inaugurat acompanyat de la comitiva municipal la segona edició del Festival Japonès Matsuri d'Ivars d'Urgell, que ja compta amb la seva mascota pròpia: en Bento

El cònsol de Japó a Barcelona a inaugurat l'edicó del Matsuri d'aquest any - Foto: © Jordi Vinuesa
photo_camera El cònsol de Japó a Barcelona ha inaugurat l'edicó del Matsuri d'aquest any - Foto: Jordi Vinuesa

La II edició del Festival Japonès Matsuri ha rebut aquest matí la visita de Yasushi Sato, cònsol general del Japó a Barcelona, acompanyat per la senyora Anzu Maekawa, encarregada d'assumptes culturals del consolat japonès. Ha estat el mateix Sato l'encarregat d'inaugurar l'acte pasades les 11 hores del matí. Ho ha fet acompanyat per Nicoleta Necreala, presidenta de l'Associació Lo Jovent d'Ivars, Joan Carles Sánchez, alcalde d'Ivars d'Urgell i Montserrat Coma, representant de Junts a l'Ajuntament d'Ivars.

Sato s'ha mostrat agraït per l'organització del festival i ha destacat la intenció del consolat japonès de desenvolupar activitats culturals més enllà de les grans ciutats. "Continuarem treballant junts, aquest any, l'any següent i per sempre", ha puntualitzat. Joan Carles Sánchez ha agraït a Mariona Solana i Genís Castelló, impulsors del projecte, la iniciativa. A més, ha lloat la contribució del festival en la difusió de la cultura japonesa a Ponent. Més tard, fent declaracions a Territoris, ha comentat que "la sensació d'aquesta edició és que ha corregut la veu i, cada cop va arribant més gent".

L'acte inaugural ha servit per presentar en Bento, la mascota del Matsuri de Ponent

En Vento la mascota del Matsuri - Foto: © Jordi Vinuesa
En Bento, la mascota del Matsuri - Foto: Jordi Vinuesa

 

El Festival Matsuri d'Ivars d'Urgell - Foto: JordiVinuesa
Una paradeta de kimonos al Festival Matsuri d'Ivars d'Urgell - Foto: Jordi Vinuesa

 

comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement