10 de juliol

Viu el juliol de Música i Poesia de Balaguer

El concert inaugural va tenir lloc a l'Església de Sant Domènec mentre que la resta de concerts seran al monestir de Santa Maria de les Franqueses
Cor Jove de l'Orfeó Català a l'Església de Sant Domènec ©AjBalaguer
photo_camera Cor Jove de l'Orfeó Català a l'Església de Sant Domènec ©AjBalaguer

Balaguer celebra el començament del mes de juliol amb una programació de quatre concerts amb l'arribada de l'onzena edició del Juliol de Música i Poesia i es va inaugurar ahir amb un concert a càrrec del Cor Jove de l'Orfeó Català.

El cicle poètic musical seguirà el 10 de juliol al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses, amb un segon concert del cicle "Romànticament - lied alemany i cançó catalana" a càrrec de la soprano Ulrike Haller, Jordi Armengol al piano i Enric Arquimbau com a dient. El tercer concert que porta el nom "De ferma fusta" tindrà lloc el diumenge 17 de juliol a les 20.00 hores al mateix monestir amb l'actriu Isabel Rocatti i el violoncel·lista Pau Codina

L'última actuació que tancarà el cicle serà el 24 de juliol amb "Audició íntima", un concert de cambra a càrrec d'Esther Pinyol a l'arpa, Ferran Carceller a la marimba i el musicòleg i periodista de Catalunya Música, Xavier Chavarria, com a presentador. 

Les entrades es poden aconseguir de forma anticipada i per un preu de 10 euros a l'estanc San Agustín, a la copisteria Manhattan i a la llibreria L'Arlequí i a taquilla per un preu de 12 euros. O també a través de la pàgina web.

Comentaris