14 de maig

Joana Serrat en concert dins del portal musical Curtcircuit 2022

El concert forma part de la programació Curtcircuit 2022, impulsada per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC)
La cantautora Joana Serrat ©Andrea Font
photo_camera La cantautora Joana Serrat ©Andrea Font

L'agenda de l'escena jove musical del territori català Curtcircuit, anuncia el pròxim concert de la catalana Joana Serrat. El concert tindrà lloc a l'Espai Orfeó de Lleida el pròxim 14 de maig a les 21.00 hores del vespre. L'entrada es pot aconseguir en el següent enllaç.

La cantant reivindicarà el seu estil folklòric intimista i les seves influències nord-americanes i canadenques amb el seu nou treball, "Hardcore From The Heart" i que fa referència al cinquè àlbum de l'artista. En aquesta última obra, Serrat s'ha inspirat amb el llibre de la sexòloga Annie Sprinkle, per tal d'endinsar-se en un viatge introspectiu que aconsegueix confrontar a l'osonenca davant d'un reflex de si mateixa. El resultat final d'aquest últim disc és dolorós i commovedor i aconsegueix atrapar l'oient des del començament fins al final a través d'un viatge expiatori

Aquesta actuació compta amb el suport de l'Oficina de Suport a les Iniciatives Culturals (OSIC), Estrella Damm, la Fundació SGAE, l'Ajuntament de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

comentaris