Sónar 2022 presentarà més de 100 shows i un total de 150 artistes repartits en 10 escenaris

Sónar+D farà enguany un salt qualitatiu: estrenarà nous espais, ocuparà la totalitat del Palau de Congressos i inaugurarà l’àrea de debat SonarÁgora
Programa Sónar 2022
photo_camera Programa Sónar 2022

Sónar, el Festival Internacional de Música, Creativitat i Tecnologia de Barcelona torna a celebrar aquest 2022 la seva esperada edició de juny, en el seu format i recintes habituals, el 16, 17 i 18 de juny a Fira Montjuïc i les nits del 17 i 18 de juny a Fira Gran Via.

Imatge d'arxiu de Sónar Village ©JosepAPérez
Imatge d'arxiu de Sónar Village ©JosepAPérez

Sónar 2022 presentarà més de 100 shows i un total de 150 artistes repartits en 10 escenaris. Compaginarà esperats retorns d’icones globals amb nous espectacles especialment creats pel festival i els noms més rellevants de la música electrònica del moment amb talents tant emergents com consagrats de la cultura popular. The Chemical Brothers, The Blaze, Arca, Eric Prydz, Moderat, Bonobo, C. Tangana, Charlotte de Witte, The Blessed Madonna, Nathy Peluso, Headie One, Agoria, Polo & Pan, Lyra Pramuk, Maria Arnal i Marcel Bagés presenten Hiperutopia, Samantha Hudson, Morad i més de 100 artistes.

Pots consulta aquí la llista completa d’artistes de Sónar 2022

Sónar demostrarà per què és la pista de ball més gran del món allargant la festa fins que surti el sol amb autèntiques estrelles del clubbing mundial: el show ‘Power to the PPL A/V’ de Folamour i el live àcid de Reinier Zonneveld faran suar al públic tant com els DJ sets de techno i house d’estrelles com Charlotte de Witte, Eric Prydz, The Blessed Madonna, Anfisa Letyago, Richie Hawtin, ANNA o Agoria.

Niño de Elche, presentant xou exclusiu per a Sónar
Niño de Elche, presentant xou exclusiu per a Sónar

El talent local i nacional aterra al festival amb una gran delegació d’artistes que han mantingut viva l’escena durant els dos darrers anys: el trio neo-bakala VVV [Trippin’you], el duo d’electrònica casolana b1n0 Live A/V, el grup de rap canari Locoplaya, el productor downtempo nomàdic Miret Live, l’agitadora selectora AWWZ, l’exquisit mesclador Lucient, l’hipnòtic live performer Airaboi, la revolucionària DJ de la festa Dembooty BRAVA, la jove perla madrilenya dels gèneres urbans Recycled J, el barceloní ETM amb el seu xoc de trance i reggaetón, el versàtil DJohnston, la sempre arriscada Gela, l’ídol house local Ivy Barkakati i la sempre infal·lible Virginie.

Sónar+D arxiu ©Territoriscat
Sónar+D arxiu ©Territoriscat

Sónar+D farà enguany un salt qualitatiu

Sónar+D farà enguany un salt qualitatiu i estrenarà nous espais, ocupant la totalitat del Palau de Congressos de Barcelona i inaugurant l’àrea de debat SonarÁgora i un nou escenari Stage+D dedicat a talks amb un alt component audiovisual i actuacions híbrides. Sónar+D s’integra així de manera orgànica a Sónar de Dia, proposant un recorregut i experiència a l’usuari que afavorirà el descobriment de nous formats i propostes per a veure, escoltar i tocar. Els principals eixos temàtics giraran entorn de la Web3 -economies digitals, criptoart, mercat creatiu digital, etc.-, la Intel·ligència Artificial (IA) -amb les implicacions artístiques, tecnològiques, polítiques, socials i ètiques que comporta- i l'ecologia acústica -la Terra, la naturalesa i l’acció humana observades a través del so, al seu torn font fonamental per a la recerca i el desenvolupament tecnològic-.

Comentaris