L'escola de dansa lleidatana ofereix un 'showcase' i tres masterclasses per viure la dansa urbana de prop

L'esdeveniment compta amb la presència de més de 120 ballarins i ballarines internacionals, professionals de referència en l'àmbit artístic
Xavi Blanco i Sandra Macià, fundadors de Dancescape! ©Dancescape
photo_camera Xavi Blanco i Sandra Macià, fundadors de Dancescape! ©Dancescape

L'escola de dansa lleidatana Dancescape! Studio presenta a la ciutadania una experiència immersiva amb la dansa urbana oferint un cap de setmana amb un 'showcase' i tres masterclasses. L'esdeveniment tindrà lloc al Teatre de la Llotja el pròxim 4 de febrer a partir de les 19.00 hores de la tarda. 

El 'showcase' organitzat pel Dancescape! Studio ©Dancescape
El 'showcase' organitzat pel Dancescape! Studio ©Dancescape

L'escola oferirà  un 'showcase' amb més de 120 ballarins i ballarines internacionals i professionals de referència en l'àmbit artístic al Teatre de la Llotja i tres masterclasses que se celebraran el 5 de febrer a la seu del Dancescape

El primer taller que se celebrarà entre les 11.00 hores i les 14.00 és el 'Workshop Intermig', destinat a l'esfera juvenil i de la mà dels ballarins i coreògrafs Sandra & Ilya. La segona master class serà el 'Workshop Avançat', de dues sessions amb Shaun Evaristo i Shay Latukolan d'11.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores del vespre. I per cloure amb l'experiència urbana, el 'Workshop Premium', adreçat a persones que no es dediquen a la dansa de forma professional, però que hi tenen interès, amb la participació de Kiko López i Ainara Prieto. 

La mostra urbana del 4 de febrer comptarà amb artistes professionals com: Tanu's Mother by Sarah Coral, Musique Dansa, Kiko López, Judit Evolution, Cristian&Mario (Cortex), Cia. Aina Lanas, Cherrys de Dancescape, Chris Angelous, Raik Preetz and Team GUA, Innedil by Judith Endje, Colectivo Kampai o Zoo&Co de Dancescape, a més del confundador de l'escola lleidatana de dansa urbana, Xavi Blanco.

Dancescape!, més de dues dècades de reconeixement internacional

L'escola de dansa lleidatana Dancescape!, ubicada al carrer Sant Ruf, ha obtingut durant les més de dues dècades d'existència premis i reconeixements en certàmens de dansa urbana en l’àmbit internacional. Entre els ballarins, trobem campions de hip-hop de l'Estat espanyol en diverses edicions. Dancescape! organitza permanentment workshops internacionals amb ballarins de tot el món, està en contacte assidu amb organitzadors d'esdeveniments europeus i participa activament a certàmens nacionals de dansa urbana. També és organitzador del The Best On, l'únic certamen europeu de dansa urbana de companyies professionals.

Comentaris