28.10.2021 |

El duet folk lleidatà Lauzeta, en plena campanya de micromecenatge del seu primer disc

Amb més d'una dècada de trajectòria musical a les espatlles, la Nuria García i en Joan Baró fan un pas endavant per materialitzar el seu primer àlbum

Lauzeta. Fotografia: Sara Baró.
Lauzeta. Fotografia: Sara Baró.
El duet folk lleidatà Lauzeta, en plena campanya de micromecenatge del seu primer disc

El passat 7 de setembre arrencava la campanya de micromecenatge del primer disc del duet folk lleidatà Lauzeta, a través de la plataforma verkami.

La gravació del seu primer disc és una passa ferma més en la seva consolidada carrera musical

García i Baró conviden al públic a acompanyar-los en aquesta aventura a través d'aportacions econòmiques en diferents formats, que van dels 13 als 815 euros.

Per la seva part, s'han proposat aconseguir la suma de 10.000 euros, i ja en porten recollits 3.929.

A hores d'ara, amb el violí i la guitarra afinats, i les veus ben entonades, han iniciat el procés de gravació dels 13 temes que compondran el disc, un procés que es pot seguir en directe i diàriament (de dilluns a divendres) a partir de les 18.00 hores, al seu canal de Twitch.

Les cançons que formaran part de l'àlbum són les més emblemàtiques del duet, les més cantades pels seus seguidors, i les ninetes dels seus ulls.

L'àlbum suposarà un gran repàs per la seva trajectòria musical, que els ha dut, des del 2010, a recòrrer centenars d'escenaris arreu d'Europa.

Lauzeta neix de l'amor a la música folk i es desplega des de la tradició catalana i celta a les diferents cultures d'arreu del món

Amb les aportacions rebudes, Lauzeta vol enregistrar, mesclar i masteritzar el seu primer disc; fabricar els discos i vinils; i, finalment, finançar la compra de totes les recompenses que també ha ideat per incentivar a participar en la seva campanya. Entre elles, s'inclou un concert del duet que pot amenitzar musicalment les agendes d'activitats d'Ajuntament, entitats, associacions o particular.

L'entrega estimada de l'àlbum als seus mecenes tindrà lloc el març del 2022, i s'hi poden fer aportacions fins al dissabte 16 d'octubre.

El confinament a causa de la COVID-19 va brindar una oportunitat daurada per Lauzeta per reformular-se i difondre la seva música en directe a través del canal Twitch, on avui tenen més de 7.000 seguidores

El duet folk lleidatà Lauzeta, en plena campanya de micromecenatge del seu primer disc
comentaris