11 i 18 de febrer

Els cantautors Cesk Freixas i Ramon Mirabet estrenen la temporada de concerts 2023 a l'Orfeó Lleidatà

Cesk Freixas presenta el seu darrer projecte 'Direm nosaltres' i Ramon Mirabet porta el seu quart àlbum 'Free' 
photo_camera Vídeo resum del concert 'Direm Nosaltres' de Cesk Freixas ©Dmusical cat

El cantautor de Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas i Ramon Mirabet estrenen la nova temporada de concerts a l'Orfeó Lleidatà presentant els seus projectes musicals més frescos: 'Direm Nosaltres' i 'Free'.

El pròxim 11 de febrer, Freixas presenta 'Direm Nosaltres', el seu últim treball enregistrat amb U98 Music, que mostra un recull de poemes musicats del llibre homònim de Roc Casagran, un escriptor de Sabadell que sovint puja als escenaris amb Cesk Freixas. A més, el cantautor santperenc -que ha publicat nou discos, tres llibres de poesia i tres contes infantils- compta amb els arranjaments i la direcció artística del seu guitarrista inseparable, Victor Nin.

'Direm Nosaltres' és un disc hereu de la línia estètica estrenada amb 'Memòria' (U98 Music, 2021), on la presència de les guitarres acústiques i clàssiques és la protagonista

D'altra banda, el 18 de febrer visitarà l'Orfeó Lleidatà el cantautor Ramon Mirabet per presentar el seu quart àlbum 'Free'. El santfeliuenc presentava el 2022 el seu últim treball acompanyat d'un curtmetratge musical i una gira nacional. Després de dos anys de silenci, l'artista tornava amb força publicant 'Free' i segurament, la seva obra més personal, madura i introspectiva. 

Mirabet va aprofitar els dos anys d'aturada per crear bandes sonores de diverses pel·lícules d'èxit nacional com 'L'innocent' de David Victori, protagonitzada per Mario Casas i girar amb la Gira del Mar, estrenada el setembre del 2022 i que ha recorregut nombroses ciutats del litoral mediterrani i les illes balears a bord d'un veler històric, compartint música i duent a terme accions sostenibles a les nostres costes

Els concerts seran a partir de les 20.30 hores del vespre i les entrades es poden adquirir a la pàgina web de l'Orfeó Lleidatà per un preu de 12 euros el concert de Cesk Freixas i 22 euros pel concert de Ramon Mirabet.  

comentaris