20 d'abril

L'escriptor d'Artesa de Segre presentarà la seva primera novel·la el 20 d'abril

“Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed” és el títol de la primera novel·la inèdita del jove escriptor de 23 anys, Enric Kahn
Portada de la novel·la de l'escriptor  Enric Kahn
photo_camera Portada de la novel·la de l'escriptor, Enric Kahn

El pròxim dimecres 20 d'abril a les 19.00 hores, l'escriptor natural d'Artesa de Segre, Enric Kahn, presentarà la seva primera novel·la, "Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed" al local Grans Records de Lleida. Durant l'acte, l'escriptor anirà acompanyat de la cantautora argentina, Guada Garino i les seves composicions artístiques.

Chico -el protagonista d'aquesta segona novel·la- viatja a Mèxic d'intercanvi universitari deixant enrere les seves persones estimades amb la intenció d'impregnar-se per complet de noves aventures i experiències. Allí coneix noves cultures, costums i una altra forma de relacionar-se.

Una novel·la que parla de les controvèrsies que li generen les relacions personals i la distància que les ocupa. Chico fa aquest viatge introspectiu acompanyat del seu apreciat diari, on canalitza les seves vivències i reflexions en forma de poema i de text

Logotip de l'escriptor, Enric Kahn
Logotip de l'escriptor, Enric Kahn

L'obra pretén ser una representació d'una part de la societat mexicana, en la qual els protagonistes reflecteixen la seva peculiar forma de viure -molt diferent de l'estil de vida europeu- i la seva forma de comunicar-se i relacionar-se amb la resta de persones. Així mateix, les definicions dels llocs i ciutats que ressegueix el protagonista procuren ser el màxim de precises a la realitat, perquè així el/la lector/a tingui l'oportunitat de visitar Mèxic només llegint les pàgines de "Dos flores son más fuertes si juntas pasan sed".

Biografía de un poeta perdido, el primer poemari d'Enric Kahn

 

Aquest poemari -que ara ja compta amb una segona edició- explica la història en forma de vers d'un jove que entra verge en aquest món contaminat, ple de prejudicis, falses aparences i amors tòxics. El protagonista intenta trobar el seu lloc mitjançant la crítica de tot allò que l'envolta i no donant res per suposat sense abans haver-s'ho plantejat.

El llibre està dividit en quatre parts que narren la curta, però intensa història d'aquest jove poeta perdut: l'amor, l'adolescència, les lliçons rebudes i els pilars fonamentals per continuar endavant. 

El llibre està editat per l'Alma Gòmez i alguns poemes van acompanyats de les il·lustracions de la Paula Moreno, artista que ens permet sentir la història més enllà de la lectura dels versos. 

La segona edició compta amb un pròleg nou i una llista d'agraïments en els quals l'escriptor repassa la seva trajectòria des del naixement de la seva obra. 

Portada del poemari "Biografía de un poeta perdido" d'Enric Kahn
Portada del poemari "Biografía de un poeta perdido" d'Enric Kahn

Comentaris