15.08.2022 |

12, 13, 14 I 15 D'AGOST

Torregrossa es prepara per celebrar una festa major més viva que mai i per a tots els públics

L'alcalde de Torregrossa, Josep Mª Puig i Vall ha reivindicat el teixit social que comporten les festes majors pels veïns i les veïnes del municipi i ha fet una crida als retrobaments entre amics, familiars i coneguts durant aquests dies de festa i alegria
Bredda durant l'actuació a la final del concurs Engresca't ©Territoris.cat
Bredda durant l'actuació a la final del concurs Engresca't ©Territoris.cat
Torregrossa es prepara per celebrar una festa major més viva que mai i per a tots els públics

Les festes majors de les terres lleidatanes ja han inaugurat la seva temporada d'estiu i els carrers dels pobles fan olor de carn d'olla pels canalons, de crema catalana o de pòlvora encesa dels focs artificials. Els dies, 12, 13, 14 i 15 és la Festa Major de Torregrossa i enguany porta una programació més viva que mai aprofitant que podem celebrar els actes de forma presencial i amb forma de comunitat, com a societat que som. 

Sardanes a càrrec de la Cobla 11 de Setembre ©Territoris.cat
Sardanes a càrrec de la Cobla 11 de Setembre ©Territoris.cat

L'alcalde de la població, Josep Mª Puig i Vall ha reivindicat el teixit social que comporten les festes majors pels veïns i les veïnes del municipi i ha fet una crida als retrobaments entre amics, familiars i coneguts durant aquests dies de festa i alegria. 

Enguany i previ als dies de Festa Major hi ha una programació de vigília que comença el dissabte 6 d'agost amb una marató de petanca nocturna de 12 hores. El 9 d'agost se celebra una caminada a la llum de la lluna i el dimecres 10 una gimcana familiar al camp de futbol. Aquesta festivitat prèvia acabarà el dijous 11 d'agost amb un torneig de bàsquet de 3x3 al Magatzem Graner. 

La programació de la Festa Major de Torregrossa dona el tret de sortida el 12 d'agost i ens presenta un divendres nocturn encapçalat per concerts a càrrec dels dos grups plaurgellencs, Comandants de Tros i Bredda, que seran protagonistes de la nit juntament amb els ritmes d'ska, reggae, calypso i salsa de DJ Send0.

Les orquestres protagonistes del ball de tarda del divendres 12 al dilluns 15 i que s'ocuparan d'escalfar l'ambient abans de la nit són Excelsior, De Gala, Gran Premier i Millenium

El dissabte 13 d'agost s'instal·larà un Parc Slalom Aquàtic a la infraestructura de les piscines municipals de 16.00 hores a 19.00 hores per tal de fer una de les últimes remullades de l'estiu. La nit continuarà amb un sopar popular del jovent a la pista descoberta i una proposta del panorama musical lleidatà de la mà de l'artista Emlan, seguit del grup madrileny de música punk, Boikot, Van'D'Bolo i el punxa-discs de DJ Moncho. Però, la festa no s'acaba a la nit, perquè la Batucada Kumbeva despertarà la matinada de Torregrossa, acompanyada d'un esmorzar popular al 9.6 pels que els hi ressonin els budells de bon matí. 

Festa Major Torregrossa 2012 ©Territoris.cat
Festa Major Torregrossa 2012 ©Territoris.cat

La programació segueix el diumenge 14 amb un espectacle de titelles a càrrec de La Llàntia Meravellosa al Centre Cívic, un Brunch Electrònic amb Two Many Monkeys al recinte de les Barbacoes i un concert jove al camp de futbol municipal que farà un recés en el temps fent parades a la música dels anys 80 i 90 amb DJ Ramos, dels 90 i 2000 amb Chimo Bayo, fins a la música actual amb DJ Tasies.

La festa acabarà el dilluns 15 d'agost amb una tradicional ballada de sardanes a càrrec de la Cobla 11 de Setembre i amb un toc d'humor i diversió per tots els públics amb l'Escape Room Santorini de 19.00 hores a 23.00 hores i una nit que promet Bingo i humor.

La venda de tiquets de les llotges serà els dies 8 i 9 d'agost a la sala de plens i el preu de la cadira per a les llotges és de 15 euros. D'altra banda, tots els concerts joves són de caràcter gratuït i el sopar del jovent té un cost de 15 euros i inclou pica-pica, pa amb tomàquet i embotits, gelat, aigua, vi i gasosa i regal sorpresa.

Torregrossa es prepara per celebrar una festa major més viva que mai i per a tots els públics
comentaris