27.05.2020 |
Territoris.cat

8 JULIOL

La Fira de Titelles de Lleida 'd'emergència' es trasllada a l'estiu

La 31a Fira de Titelles de Lleida, que havia de celebrar-se els propers 1, 2 i 3 de maig, s'ha redissenyat 
La Fira de Titelles de Lleida 'd'emergència' es trasllada a l'estiu

Davant el marc en què ens trobem atesa la crisi sanitària referent a l’expansió de l’epidèmia per la COVID-19, l'organització de la Fira de Titelles s'ha vist amb la responsabilitat de redissenyar aquesta trobada .

Així ha estat donat el caràcter internacional de la Fira, tant artísticament com a nivell d'assistència de professionals d'arreu del món

El 8 de juliol d'enguany tindrà lloc una Fira d'emergència, on hi podran assistir els professionals acreditats (programadors, agents, festivals, companyies acreditades, etc...), generant impacte al sector; i el públic vingut d’arreu, que podrà gaudir d'actuacions a l’aire lliure i tot tipus d'activitats paral·leles.

Aquesta Fira excepcional, en moments excepcionals, tindrà lloc al Palau de Congressos de La Llotja, on s’ocuparan al complet tots els seus espais disponibles, les sales d’exhibició, les sales polivalents, la plaça, etc.

No només la durada farà aquesta Fira de Titelles diferent, sinó també per l’exhibició d’espectacles.

Per una banda, els espectacles de carrer es podran gaudir complerts (professionals i públic) i, per l’altra, els de sala actuaran només davant dels professionals i en format showcase (presentant només 20 minuts de cada producció, potenciant així, al màxim, la cabuda de la majoria d’espectacles).

Aquesta edició atípica de la Fira de Titelles treballa per potenciar les companyies catalanes i nacionals, per sobre les internacionals

31a _fira_titelles-8_juliol

La Fira de Titelles de Lleida 'd'emergència' es trasllada a l'estiu
comentaris