4 de setembre

Fotografia i música es fonen a l'exposició 'Girando con besos y abrazos'

Es tracta d'una producció de la galeria d'art Espai Cavallers
Ariño2

El pròxim dijous 3 de setembre, tindrà lloc la inauguració de 'Girando con besos y abrazos', la nova proposta expositiva de la galeria d'art Espai Cavallers de Lleida.

Es tracta d'un projecte conjunt del fotògraf i dj Rafa Ariño, i de Gerardo Cartró, activista musical i autor del 'Manual del 'Perfecte festivaler'

Aquesta mostra fotogràfica recull una selecció de moments viscuts dins el món de la música en directe durant aquests últims anys que aporta esperança en temps de pandèmia, un moment en què, temporalment, ens hem quedat sense festivals.

La idea de la mostra sorgeix de l'experiència de viure durant molts dies i nits en gires, concerts i festivals amb bandes com Sidonie, Vetusta Morla, Dorian, Lori Meyers, La Habitación Roja, Viva Suècia, Second, Anni B Sweet, Zahara, Rufus T Firefly, Lleó Benavente, Izal, Love of Lesbian, Iván Ferreiro, Los Planetas, etc., i en festivals com Sonorama, Estacions Sonora, Ebrovisión, Polifonik Sound, Festival Amant, Mediterrània Festival, FIB o Granada Sound.

La inauguració tindrà tres torns d'obertura: 18.30, 19.15 i 20.15 hores, i comptarà seguidament amb un concert en directe al Castell del Rei (horari d'inici, 21.00 hores)

Comentaris