Dissabte 19 a les 19.30 hores

Gianni Gagliardi, en concert al cicle de jazz de l'Espai Orfeó

Gianni Gagliardi portarà el so del jazz de Brooklyn acompanyat del pianista Lluís Capdevila
Gianni Gagliardi és saxofonista i compositor i ha estudiat i actuat arreu del món - Foto cedida per l'Orfeó Lleidatà
photo_camera Gianni Gagliardi és saxofonista i compositor i ha estudiat i actuat arreu del món - Foto cedida per l'Orfeó Lleidatà

Gianni Gagliardi és saxofonista i compositor. El seu so, originalitat i integritat artística li han permès actuar per tot el món en situacions molt diverses, des del jazz fins al flamenc. Ha estudiat al Berklee College of Music, a la Universitat Estatal de Nova York, al Conservatori d'Amsterdam i al Conservatori Nacional Superior de música i dansa de París. El seu àlbum de debut, Nomadic Nature, publicat per Brooklyn Jazz Underground Records, va tenir un gran èxit en la premsa internacional. Igual de bé ha estat rebut el seu segon treball, Bikram, enregistrat en una curta però intensa sessió d'estudi típica de Nova York juntament amb els seus companys de Brooklyn i la participació del saxofonista Chris Cheek, un referent consolidat en la comunitat internacional del jazz.

L'àlbum és una col·lecció de composicions originals inspirades en un concepte hindú que inclou destresa, coratge i valentia. Per a Gianni, Bikram es relaciona amb la recerca constant de trobar un lloc en aquest món i perseguir els nostres somnis, passi el que passi.

Dissabte 19 de desembre a les 19.30 hores, Gianni Gagliardi interpretarà a l'Espai Orfeó estàndards i temes originals dels seus dos àlbums acompanyat del pianista Lluís Capdevila, que també interpretarà alguns dels seus temes propis.

Suport i col·laboradors

La programació és possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Lleida, l'Institut d'Estudis Ilerdencs, l'Institut Català de les Empreses Culturals,  l'Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.

Informació Covid-19

S'ha elaborat un protocol sanitari per tal que els equipaments siguin un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

En tot moment se seguiran les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així, es farà la neteja adequada de l'espai, serà obligatori l'ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat a l'entrada. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tant l'accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

comentaris