27.11.2022 |

DEL 5 AL 7 DE NOVEMBRE

Guissona, punt de trobada de col·leccionistes i fanàtics de Lego i Playmobil

Guissona es converteix en ciutat de Lego i Playmobil amb la seva primera fira dedicada a les dues marques. Diorames, aparadors i concursos ompliran per primera vegada el poble de legos i playmobils el cap de setmana del 5 al 7 de novembre

Fira Playmobil i Lego ©AjGuissona
Els universos Lego i Playmobil ompliran la ciutat de les mítiques figures i diorames - Foto: Ajuntament de Guissona
Guissona, punt de trobada de col·leccionistes i fanàtics de Lego i Playmobil

El cap de setmana del 5, 6 i 7 de novembre, Guissona esdevindrà punt de trobada de col·leccionistes i fanàtics de Lego i del Playmobil, en una fira en la que trobarem un àmplia exposició de diorames i productes d’ambdues marques, i on es podrà gaudir també de la versió més innovadora de les propostes de Lego Education.

Al Pavelló 1 d’octubre tindrà lloc l’exposició de diorames i venda de productes Lego i Playmobil a partir de divendres a la tarda i dissabte i diumenge de 11 a 14h i de 16 a 20 hores. Dins el mateix recinte, s’exposaran els diorames dels participants al Concurs de diorames infantils, i també hi haurà d’activitats paral·leles com tallers i sortejos.

Paral·lelament, hi haurà un recorregut d’activitats pel poble, amb propostes diverses en diferents espais

L’espai La Llavor, espai Lego Education de la vila, oferirà una jornada de portes obertes on es podrà gaudir d’exhibicions de robòtica aplicada a Lego.

Al Museu de Guissona es podrà visitar el diorama de temàtica romana i participar al Joc Iesso Clic. També oferirà una visita guiada gratuïta a les 12 hores, per donar a conèixer el patrimoni romà que es conserva al Parc Arqueològic.

Durant tota la setmana veïns, veïnes i visitants podran gaudir i participar del concurs El click amagat pels diferents aparadors ambientats al món del lego i del playmobil. Aixi mateix durant el cap de setmana hi haurà inflables playmobil a la Plaça major, vermut i menú Playmobil en alguns bars i restaurants.
Aquesta proposta,emmarcada dins les activitats del Novembre lúdic, sorgeix de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Guissona, i compta amb la col·laboració de l’associació de comerciants, el Museu de Guissona, BonÀrea i la Llavor
Guissona.

Guissona, punt de trobada de col·leccionistes i fanàtics de Lego i Playmobil
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement